Χαλκιδική: Ξυπόλητοι στα χαλάσματα – Η κατάσταση των παιδιών που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης [pics]

241
Πέντε παιδιά, τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι, ηλικίας από 3,5 έως 13 ετών, που τραυματίστηκαν από αιωρούμενα αντικείμενα λόγω της θεομηνίας στη Χαλκιδική νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στη διάρκεια της νύχτας στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από τις περιοχές Φλογητών και Νέων Πλάγιων Χαλκιδικής.

«Είναι τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι που έχουν θλαστικά τραύματα και είναι όλα εκτός κινδύνου. Μόνο το ένα που είχε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι χρειάστηκε να χειρουργηθεί και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Είναι παιδιά οικογενειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που βρίσκονταν εκεί για τουρισμό. Το ένα κορίτσι , ηλικίας 13 ετών είναι Σερβίδα, ενώ τα υπόλοιπα είναι παιδιά Ελλήνων» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς», Μελπομένη Τσούγκα.

Στη Χαλκιδική τώρα, το πρώτο φως της ημέρας, φώτισε τις εικόνες καταστροφής σε δρόμους, σπίτια και παραλίες. Κάτοικοι των περιοχών που χτυπήθηκαν από το ακραίο καιρικό φαινόμενο, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έχει συμβεί.

Πολλοί ξυπόλητοι στις λάσπες και τα χαλάσματα διασχίσουν τα σημεία αμίλητοι. Το κακό που τους βρήκε δεν έχει προηγούμενο όπως επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά…

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here