Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και Bella Ciao από τα παιδιά της «Κιβωτού» στον Αλέξη Τσίπρα

17

Την «Κιβωτό του Κόσμου» επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα, τα παιδιά του οργανισμού επιφύλασσαν μια έκπληξη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στον οποίο εκτός από τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα του τραγούδησαν το ιταλικό επαναστατικό τραγούδι Bella Ciao.

Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τα παιδιά και τους είπε ότι πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλάει για έναν αντάρτη την ώρα που χαιρετά την αγαπημένη του, όταν φεύγει για να πολεμήσει τον κατακτητή. «Είναι ένα αντιφασιστικό τραγούδι, αλλά ήταν μία ωραία έκπληξη», τους ανέφερε.

Εν συνεχεία τους έδωσε δώρα και ξεναγήθηκε από τον πατέρα Αντώνιο στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού», όπου έπαιξε με τα παιδιά ξύλινο ποδοσφαιράκι στον χώρο ψυχαγωγίας του κτιρίου και συζήτησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν. Στα ιδιαίτερα στιγμιότυπα της επίσκεψης και ο μικρός Νώε που έπαιξε πιάνο και έδωσε στον κ. Τσίπρα, το συμβολικό δώρο της Κιβωτού, ένα χειροποίητο καράβι που έφτιαξαν τα παιδιά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα κάλαντα στο γραφείο του διαδικτυακά, από τα μέλη του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Victor Artant – Νίκη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here