Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ο σερβιτόρος δεν πνίγεται, δροσίζεται»

5738

Το μοντέλο κάνει λόγο για… υπερβολή και υποστηρίζει ότι κάποιοι προσπαθούν «να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι».

Σε μια …προκλητική δήλωση προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το θέμα με το σερβιτόρο στη Ρόδο και την καταπάτηση στοιχειωδών δικαιωμάτων.

Την ώρα που όλοι οι χρήστες του διαδικτύου εκφράζουν την οργή τους για την εκμετάλλευση εργαζόμενου σε beach bar του νησιού, που οριακά κολυμπά μέσα στη θάλασσα για να δώσει την παραγγελία στον πελάτη, το μοντέλο κάνει λόγο για… υπερβολή!

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι κάποιοι προσπαθούν «να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι» ενώ δε διστάζει να πει πως ο σερβιτόρος «δεν πνίγεται, δροσίζεται».

Το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη:

«Τώρα κάπου ΟΠΑ! Μαζί ενωμένοι όλοι οι άνθρωποι όταν υπάρχει εκμετάλλευση! (πρώτη φωνάζω για τις αδικίες).

Προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι γιατί κάτι άλλο σας φταίει! Το συγκεκριμένο beach bar έχει αυτή την υποδομή (ούτε που το ξέρω αλλά έχω δουλέψει σε παρόμοιο)!

Λες να πήγε κάποιος για δουλειά και να του είπαν θα πηγαίνεις με κανό εκεί; Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται!

Έχω κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά στην Κόρινθο πριν 13 χρόνια και να σου πω το ευχαριστιόμουνα που μπορούσα να βρέχομαι με ντάλα ήλιο.

Αυτό που προσπαθείτε να βγάλετε τα ψυχολογικά σας όπου βρείτε γίνεστε αηδία. Καλύτερα να εστιάσετε στα πραγματικά προβλήματα. Και μετά αν έβλεπες κάποιον στο beach bar στον ήλιο θα λέγαμε “οι καλοί χριστιανοί” δεν τον αφήνουν να βραχεί να δροσιστεί! Έχετε καταντήσει αηδία και σας ακολουθώ και σας στηρίζω».

Η ανάρτησή της

Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στα social media σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει περίπου έως τον λαιμό του ώστε να παραδώσει την παραγγελία στους λουόμενους, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε σε tweet του ότι «θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».

«Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», έγραψε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Την ίδια στιγμή, και ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επενέβη στην υπόθεση σημειώνοντας σε δήλωσή του ότι το Λιμενικό Σώμα έχει ήδη λάβει εντολή προκειμένου να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για τη νομιμότητα της κατασκευής μέσα στη θάλασσα.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ