Γιώργος Μαζωνάκης – Βάσω Μαζωνάκη: Η πρόθεση του τραγουδιστή και η απάντηση της αδερφής του στα ασφαλιστικά μέτρα

394

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, όπως χαρακτηριστικά αποκαλύφθηκε προ ημερών, από την ανακοίνωση του δικηγόρου του τραγουδιστή.

Το όνομα της Βάσως Μαζωνάκη δεν έγινε γνωστό από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, αλλά αποκαλύφθηκε αργότερα από τα ρεπορτάζ που έγιναν για την υπόθεση.

Η ανακοίνωση του ποινικολόγου, Θεόδωρου Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς. Έπεται συνέχεια…».

Σήμερα, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day την πρόθεση του γνωστού τραγουδιστή, αλλά και την απάντηση της αδερφής του στα ασφαλιστικά μέτρα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε σήμερα, μετά από επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη: «Αυτή τη στιγμή η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα γι’ αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιστεί με την αδερφή του ούτε στις δικαστικές αίθουσες ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μην φτάσουν στα δικαστήρια».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε για την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη: «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι… Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής».

Πηγή εικόνας: NDP

Πηγή: zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ