Καράογλου: Ας μην παρασυρθούμε από το κλίμα των ημερών και ας μην ανοίξουμε τα σπίτια μας στον κορoνοϊό

34

Την ανάγκη να τηρηθούν τα μέτρα κατά τη διάρκεια των γιορτών επισήμανε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, στη τηλεδιάσκεψη που είχε με τις Αρχές και τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. «Ενδεχόμενη εορταστική αμνηστία» στον κορoνοϊό θα σαμποτάρει τις έως τώρα συλλογικές θυσίες.

Νοοτροπίες, συμπεριφορές και ψευδαισθήσεις, ότι δήθεν ο κορονοϊός δεν αφορά τη δική μας οικογένεια, κοστίζουν ακριβά, κοστίζουν ανθρώπινες ζωές. Ας μην παρασυρθούμε από το κλίμα των ημερών και ας μην ανοίξουμε τα σπίτια μας στον κορoνοϊό» τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου.

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, πως οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 θα ξεκινήσουν στην Ε.Ε. στις 27 Δεκεμβρίου, ο κ. Καράογλου, έκανε λόγο για ένα σημαντικό νέο που γεννά αισιοδοξία. Διευκρίνισε, ωστόσο, πως αυτό δεν σημαίνει ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει από το επόμενο δευτερόλεπτο του εμβολιασμού.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, ο Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Κώστας Χαριτόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αρριανών Σταύρος Ανταβίδης, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Μαγδαλινή Γιαμουστάρη, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Επιχειρηματιών Αγροτών Ροδόπης, Κυριάκος Κρόκος.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here