Live Webinar με την Πρόεδρο του ΕΟΤ στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

352

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο – το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα – διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με καλεσμένη την Πρόεδρο του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου και θέμα:

«Ελληνικός Τουρισμός: η Επόμενη Μέρα».  

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 14/10, στις 12:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouΤube Live.  Τη συζήτηση με την Πρόεδρο του ΕΟΤ θα συντονίσει η κα Μάγδα Πειστικού,  Επικεφαλής της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Τα θέματα που θα τεθούν αφορούν στα καίρια τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο του τουρισμού και συνοψίζονται στα εξής:

  • Ποια είναι η πορεία του τουρισμού για τη φετινή χρονιά;
  • Πώς διαμορφώνεται ο κλάδος την επόμενη μέρα μετά την πανδημία (πώς ορίζεται το “μετά” την πανδημία);
  • Πώς διαχειρίστηκε ο ΕΟΤ επικοινωνιακά την πανδημία και σε ποιες αγορές του εξωτερικού;
  • Ποια είναι η στρατηγική του ΕΟΤ για την προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού για την επόμενη τουριστική περίοδο;
  • Ποιες είναι οι δεξιότητες που οι νέοι εργαζόμενοι στον κλάδο της φιλοξενίας θα πρέπει να διαθέτουν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων;
  • Ποιος ο ρόλος του βιώσιμου τουρισμού στην ανάπτυξη των χωρών και πώς μπορεί η Ελλάδα να εναρμονιστεί με τις βασικές αρχές της αειφορίας-βιωσιμότητας;

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου – βραβευμένη για 5η συνεχή χρονιά ως “Best Hotel Education Provider” στα Greek Hospitality Awards 2020 – έχει την επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης. Η συμμετοχή στο Webinar είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο παρακάτω link: https://bit.ly/3jkQjK6. Στους συμμετέχοντες θα σταλούν ψηφιακές βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ