Μόδα: Σάλος με μονωτική ταινία-κόσμημα αξίας 3 χιλιάδων ευρώ από γνωστό οίκο μόδας

394

Δεν είναι κάποια απλή, καθημερινή μονωτική ταινία που διαθέτει κάθε σπίτι.
Είναι το νέο βραχιόλι που παρουσίασε ο οίκος Balenciaga και μάλιστα ήταν διαθέσιμο στην αγορά με τιμή που θα αγόραζε κανείς ένα χρυσό βραχιόλι με πολύτιμες πέτρες. Πόσο το κοστολόγησε ο οίκος; 3.000€.

Ο ισπανικός οίκος παρουσίασε ως αξεσουάρ την κολλητική ταινία στην πρόσφατη εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Από εκεί, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων όταν έγινε γνωστή η τιμή του.

Στο σόου που παρουσιάστηκε η νέα συλλογή Balenciaga η μονωτική ταινία πρωταγωνίστησε και πάνω σε ρούχα κολλημένη.

Πάντως κάποιοι, παρά τον σάλο δεν πτοήθηκαν, γιατί το βραχιόλι – ταινία φαίνεται πως είναι ήδη sold out.

Η τσάντα… αλά σακούλα από πατατάκια
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος οίκος έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω του και έγινε αντικείμενο συζήτησης. Εμπνεύστηκε από σακούλα με πατατάκια και δημιούργησε αυτή τη τσάντα αξίας 1.670€.

Αυτή η γυαλιστερή μαύρη τσάντα με κορδόνι, δημιουργία του πολυτελούς οίκου μόδας, ήταν εμπνευσμένη από σακούλα σκουπιδιών. Η τιμή της; 1.750€.

Ο σχεδιαστής της συγκεκριμένης τσάντας τότε δήλωσε πως… λατρεύει τα σκάνδαλα.

«Δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να δημιουργήσω την πιο ακριβή σακούλα απορριμμάτων στον κόσμο, γιατί ποιος δεν λατρεύει ένα σκάνδαλο μόδας», σχολίασε ο διευθυντής δημιουργικού τμήματος Balenciaga.

Η φούστα – πετσέτα με την υπογραφή του Balenciaga αξίας 850€ ήταν κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο μέχρι και η εταιρία ΙΚΕΑ, που μιμήθηκε την ιδέα και έγινε το νέο της διαφημιστικό με μόλις 18€.

Κάθε χρόνο, ο οίκος παρουσιάζει στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι κάποιο σχέδιο που σίγουρα δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.

Πηγή: megatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ