Παραμένουν άφαντα τα παιδιά του «παλαιοχριστιανού» – Άκαρπες οι αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

286

Άφαντα παραμένουν τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» μαζί με τη μητέρα τους, με τις μέχρι τώρα αστυνομικές έρευνες να έχουν αποβεί άκαρπες.

Οι Αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνες είτε σε συγγενικά σπίτια είτε στην ευρύτερη περιοχή όπου ήταν εγκατεστημένοι

Κι ενώ αρχικώς εντοπίστηκαν ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» από την ορεινή Κορινθία και ο 15χρονος γιος του, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων», την ίδια στιγμή δεν είναι γνωστό που βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Οι Αρχές έχουν ελέγξει τις πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκονται, επικεντρώνοντας τις έρευνες είτε σε συγγενικά σπίτια είτε στην περιοχή που είχαν εγκατασταθεί.

«Τους αναζητούμε όχι γιατί είναι καταζητούμενοι, αλλά για να διαπιστωθεί ο αριθμός των τέκνων της οικογένειας, οι συνθήκες διαβίωσής τους κι εάν αυτά τα παιδιά πήγαιναν σε σχολείο», δήλωσε στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

Τόσο ο 45χρονος όσο και η σύζυγός του είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της φθοράς ξένης περιουσίας και σωματικών βλαβών κατά αστυνομικών και γι’ αυτούς τους λόγους θα πρέπει να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα.

«Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να τους βρούμε. Χθες έπρεπε τα ενήλικα μέλη της οικογένειας να εμφανιστούν στο αστυνομικό τμήμα, καθώς υπήρχε περιοριστικός όρος που αφορά την πρώτη φορά που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για απείθεια, σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών και φθορά ξένης περιουσίας» εξήγησε η κ. Δημογλίδου.

Παρ’ όλα αυτά «δεν εμφανίστηκαν ως όφειλαν και θα ενημερωθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ