Παρέμβαση εισαγγελέα για το σέρβις στη… θάλασσα – «Δεν με ενοχλεί» φέρεται να λέει ο σερβιτορος

421

Θα καταθέσουν οι πρόεδροι του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου για τα όσα συμβαίνουν στο νησί.

Στις εισαγγελικές Αρχές της Ρόδου θα συνεχιστεί η υπόθεση του beach bar όπου κατεγράφη υπάλληλος να μπαίνει στη θάλασσα και σχεδόν να κολυμπάει προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες που κάθονταν σε ξαπλώστες μέσα στο νερό.

Ειδικότερα, μετά το σάλο που ξέσπασε από τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και την παρέμβαση της κυβέρνησης στην υπόθεση, ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οποίος θα λάβει καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους και τους εργατικούς φορείς.

Στον εισαγγελέα πρόκειται να καταθέσουν ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Αθανάσιος Σταμούλης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Παναγιώτης Εγγλέζος.

Οι δύο πρόεδροι θα καταθέσουν και το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους και αφορά στο βίντεο που φαίνεται ο σερβιτόρος να μεταφέρει φαγητό σε πλατφόρμα που έχει στηθεί σε παραλία λίγο έξω από την πόλη της Ρόδου.

Τι υποστηρίζει ο σερβιτόρος

Την ίδια ώρα, ο σερβιτόρος που φαίνεται στο βίντεο να… βουτά σχεδόν μέχρι τη μασχάλη για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους «prive» πελάτες του καταστήματος, που νοικιάζουν θέση μέσα στο νερό, δηλώνει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, ο νεαρός υπάλληλος ρωτήθηκε από το κλιμάκιο του ΣΕΠΕ που έσπευσε να κάνει έλεγχο στην επιχείρηση, μετά το σάλο που προκλήθηκε και απάντησε ότι δεν τον ενοχλεί αυτού του είδους το σερβίρισμα στους πελάτες, υπογραμμίζοντας ότι του αποφέρει υψηλό φιλοδώρημα που μπορεί να φτάσει και στα 200 ευρώ την ημέρα.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι οι απαντήσεις αυτές δόθηκαν αυθορμήτως και ειλικρινώς ή υπαγορεύτηκαν δεδομένων των διαστάσεων που πήρε το θέμα και των παρεμβάσεων από δύο υπουργεία.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ