Πώς δικαιολόγησε ο αστυνομικός την φράση «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

282

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο άνθρωπος που βρισκόταν στην Άμεση Δράση και μίλησε με την 28χρονη το μοιραίο βράδυ υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας και εντάχθηκε στην Άμεση Δράση τον Οκτώβριο όταν επιχειρήθηκε επανενίσχυση του τηλεφωνικού κέντρου.

Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, ο αστυνομικός ρωτήθηκε από τους συναδέλφους του τι σημαίνει η φράση που είπε στην άτυχη κοπέλα: «Δεν είναι ταξί το περιπολικό».

Η απάντησή του ήταν πως το είπε εν τη ρύμη του λόγου, δεν το θυμάται και το είπε επειδή η εικόνα που είχε είναι πως ο κίνδυνος ήταν στο σπίτι της και όχι στο τμήμα.

Όσον αφορά τον φρουρό, ήταν μέσα στο κουβούκλιο και όπως είπε, δεν αντιλήφθηκε πως υπάρχει κάποια ένταση.

Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης, ο αστυνομικός έπρεπε να δεχτεί πως υπήρχε πρόβλημα και θα έπρεπε να δεχτεί τη μεταφορά της για λόγους ασφαλείας.

Επίσης, τόνισες πως αυτό το ηχητικό επιβεβαιώνει το πόσο σημαντικό θα ήταν να καλέσει η ίσια η αξιωματικός στην Άμεσή Δράση.

Πηγή: megatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ