Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Είχα πάθος, ντρέπομαι για τον διασυρμό μου” – Τι είπε στην απολογία του

3866

Συγγνώμη ζήτησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την καταγγέλλουσα πρώην σύντροφό του γαι τη δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές τους στιγμές, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης διεξήχθη κλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της καταγγέλουσας για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο.

Η διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκόπη για τη Δευτέρα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης. Ήδη εξετάστηκε η καταγγέλλουσα, η οποία επανέλαβε τις καταγγελίες της, ενώ απολογήθηκε και ο κατηγορούμενος.

Ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα που τον κατήγγειλε, βρέθηκε στην ίδια δικαστική αίθουσα με τον πρώην τηλεπαρουσιαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Ρούλα Κουσκουρή στις Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη στην καταγγέλλουσα, αποδεχόμενος την πράξη του. Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό έγινε απευθείας από τον ίδιο ή δια χειλέων του συνηγόρου υπεράσπισης του.

Ο ίδιος πάντως ισχυρίστηκε μέσα στο δικαστήριο πως έχει ακόμα αισθήματα για την καταγγέλλουσα, ενώ στο ερώτημα που τέθηκε από την έδρα για τους λόγους για τους οποίους διέσυρε την πρώην σύντροφό του, η απάντηση ήταν πως ντρέπεται για αυτό, όμως επίσης ντρέπεται και για τον δικό του διασυρμό.

Ισχυρίστηκε ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι είχε ένα “πάθος” λόγω διαταραχής ψυχικής υγείας που τον οδήγησε σε αυτό που έκανε.

Για την παραπάνω υπόθεση ο ίδιος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο.

Σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο για τις οποίες διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ