Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε φρεάτιο – Απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία

512

Απαντήσεις ενδεχομένως να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να γίνει σήμερα (27.2.2024) στο νεκρό έμβρυο που εντοπίστηκε μέσα σε φρεάτιο αποχέτευσης στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει, το φρικιαστικό σκηνικό αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν, κατά τη διάρκεια εργασιών έξω από τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» στην Αθήνα, υπάλληλος εταιρείας καθαρισμού τοποθέτησε μικροκάμερα μέσα σε σωλήνα για να βρει σε ποιο σημείο ήταν βουλωμένος και είδε κάτι το οποίο μοιάζει με νεογνό.

Μόλις κατάφερε να βγάλει ότι υπήρχε μέσα στον σωλήνα διαπίστωσε ότι πρόκειται όντως για ένα έμβρυο.

Ο υπάλληλος ενημέρωσε τους υπεύθυνους της ΜΚΟ οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν με τη σειρά τους, ότι θα ενημερώσουν αυτοί τις αρχές.

Μόλις ο υπάλληλος τελείωσε τη βάρδιά του ενημέρωσε τον υπεύθυνο και πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, όπου ενημέρωσε τις Αρχές για το μακάβριο εύρημα, δείχνοντάς τους και φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί θα εξετάσουν πρόσωπα κλειδιά από γραφεία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο, ούτως ώστε να συντονίσουν το επόμενο στάδιο των ερευνών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα εξεταστούν είναι ένας κοινωνικός λειτουργός, αλλά και μια γυναικολόγος που εργάζονται εθελοντικά σε γραφεία τα οποία βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε, μέσα σε φρεάτιο, το έμβρυο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται μία από τις γυναίκες που επισκέπτονται τη ΜΚΟ να απέβαλε ή να γέννησε στις τουαλέτες και στη συνέχεια να έφυγε.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ