Τι θα ‘πρεπε λοιπόν να ‘ναι η ζωή;

144

Με μια διαφορετική ματιά, γεμάτη θάρρος, χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα έχει καταφέρει μέσα από μια ιδιαίτερη γραφή να διατυπώσει «αλήθειες» ικανές να μας παρακινήσουν σε μια βαθύτερη εσωτερική αναζήτηση, καθώς και σε μία ουσιαστικότερη γνωριμία με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Το Life Shall Be που μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές των αναγνωστών του, μας χαρίζει εδώ μια γεύση από το «τι είναι μα και το τι θα ‘πρεπε να ‘ναι η ζωή» παρουσιάζοντας μας έτσι αυτό το ολοκαίνουργιο blog.

Τι θα ‘πρεπε λοιπόν να ‘ναι η ζωή;

Στιγμές μοναδικές, στιγμές αναπάντεχες, στιγμές αξέχαστες μα και φευγάλες. Μια χούφτα από σωστά και λάθη… τα δικά σου σωστά και τα δικά σου λάθη. Όσα έχεις ονειρευτεί, κι όλα όσα θα τολμήσεις.

Σκέψεις που δεν μπόρεσαν να εκφραστούν, συναισθήματα ανίκανα να ειπωθούν, λόγια που παλεύουν να γίνουν πράξεις, μα και πράξεις που ποτέ δε θα σβηστούν. Σκόρπιες αναμνήσεις… κάποιες γλυκές, άλλες  ίσως  λίγο πιο πικρές και κάποιες τόσο μοναδικές. Αναμνήσεις που ίσως ακόμα να πονούν κι άλλες που πάντα θα σου χαμογελούν. Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα μπορεί να χωρέσει μια ζωή.

Σημασία όμως δεν έχει τι μπορεί να χωρέσει, ούτε τι είναι μια ζωή, σημασία δεν έχει μια ακόμη καλό-σερβιρισμένη θεωρία, όχι… Αυτό που μετράει είναι αυτό που θες εσύ! Τι εσύ θέλεις να ‘ναι για σένα η ζωή! Οι κανόνες ίσως σταθούν περιττοί, τα όρια ασήμαντα, όσο για τα εμπόδια… αυτά δεν αρμόζουν σε μια ζωή που εσύ θες να κτίσεις, να δοκιμάσεις, να γκρεμίσεις και να στήσεις πάλι απ’ την αρχή.

Τι θα έπρεπε λοιπόν να ‘ναι η ζωή; Όλα όσα προσμένεις; Όλα όσα ονειρεύεσαι; Ή μόνο όσα σε μαθαίνουν να αναμένεις;

Κι όμως, θα έπρεπε να ‘ναι αυτό που εσύ πάντα ποθούσες, που πάντα οραματιζόσουν, ίσως με κάποιες μικρό-αλλαγές και εκείνες τις μοναδικές διακυμάνσεις. Ζωή λοιπόν, είναι αυτό που θες εσύ. Αυτό ακριβώς είναι και το Life Shall Be.

Εσύ μέσα απ’ τα δικά σου ματιά, εσύ να βλέπεις, να διαβάζεις, να ακούς, να νιώθεις ότι επιθυμείς, ότι έχεις ζήσει, όλα όσα θα ζήσεις και ναι ίσως και μια γεύση απ’ αυτά που «πρέπει» να τολμήσεις. Μια καθημερινότητα λίγο διαφορετική, μια συνήθεια κάπως πιο απολαυστική.

Θάρρος που χρειάστηκες μα ποτέ δε βρήκες, συγγνώμες που ποτέ δε ζήτησες μα και εκείνες που ποτέ δεν πήρες. Όνειρα που έθαψες και ψευδαισθήσεις που κράτησες. Ελπίδες ψεύτικες μα και άλλες τόσες που χαράμισες.

Αντίο που έπρεπε να ειπωθούν, έρωτες που έπρεπε να ξεχαστούν και αφετηρίες που επιτέλους ξεκινούν. Επιλογές που απέκλισες μα και ευκαιρίες που ποτέ δε χάνονται γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να θυμάσαι πως ζωή είναι αυτό που θες εσύ!

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here