Το μυστικό που θα κρατήσει μακριά από το αυτοκίνητό σας τους… επίδοξους διαρρήκτες

493
Open Car Glove Compartment Box With Documents

Με αυτό τον τρόπο μειώνονται οι πιθανότητες να διαρρήξουν το αυτοκίνητό σας
Μπορεί το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου να έχει φτιαχτεί για την αποθήκευση σημαντικών αντικειμένων, ωστόσο αποδεικνύεται πως δεν είναι και τόσο ασφαλές…

Συνήθως ο οδηγός ή και οι επιβάτες του οχήματος αφήνουν στο ντουλαπάκι έγγραφα του αυτοκινήτου ή άλλα αντικείμενα, τα οποία δεν θέλουν να κουβαλούν μαζί τους. Αν και κανείς θα περίμενε πως τα αντικείμενα θα παρέμεναν ασφαλή, η γερμανική αστυνομία αποκαλύπτει πως το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μπροστά στη θέση του συνοδηγού αποτελεί το νούμερο 1 στόχο των ληστών.

Ο λόγος; Επειδή, ακριβώς, γνωρίζουν για αυτή την συνήθεια των οδηγών να τοποθετούν στο εσωτερικό του πολύτιμα αντικείμενα.

Πως μπορούμε, όμως, να αποφύγουμε αυτές τις… ανεπιθύμητες απώλειες; Η μία λύση είναι να μην τοποθετούν οι οδηγοί αντικείμενα αξίας στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.

Ωστόσο, η συμβουλή της γερμανικής αστυνομίας προχωρά σε μία πρόταση – έκπληξη: Να αφήνουν οι οδηγοί ανοιχτό το ντουλαπάκι του ταμπλό.

Έτσι, οι επίδοξοι διαρρήκτες θα μπορούν να δουν τι «κρύβει» το ντουλαπάκι του συνοδηγού και αν κρίνουν πως δεν το περιεχόμενό του δεν αξίζει, τότε μειώνονται οι πιθανότητες να διαρρήξουν το αυτοκίνητό σας.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ