Η NANIS SECURITY «κλείνει την πόρτα» στον Κορωνοϊό, λαμβάνοντας ειδικά μέτρα

861

Η NANIS SECURITY μεταξύ των άλλων, έχει ενεργήσει για τη λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων με σκοπό την ασφάλεια και προστασία των εργαζομένων της στο χώρο εργασίας-Safety. Επίσης, διαθέτει Πιστοποιητικό για το σύστημα διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου: ΕΛΟΤ EN ISO 1801:2008 OHSAS 18001:2007.
Ειδικότερα, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, η NANIS SECURITY προέβη με δική της δαπάνη σε απολύμανση χώρων που παράσχει υπηρεσίες ασφαλείας-Security. Προτεραιότητα δόθηκε στη φύλαξη των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (Π.Γ.Ν.Λ) και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες φυλάξεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η απολύμανση θα επαναλαμβάνεται ανά 15 ημέρες και για όσο είναι χρήσιμο.
Επικουρικά με τα μέτρα που έλαβε το Π.Γ.Ν.Λ, η NANIS SECURITY λειτουργώντας ως αρωγός, απολύμανε και τον περιβάλλοντα χώρο του Φυλακίου της Κεντρικής Πύλης του Νοσοκομείου, σημείο αναφοράς-1ου ελέγχου για τυχόν συμπτώματα του Κορωνοϊού, αποσκοπώντας στην αύξηση της αντιϊκής προστασίας, με απώτερο σκοπό την προστασία της κοινωνίας.
Η NANIS SECURITY προάγει, εκτός από την ασφάλεια των εγκαταστάσεων που παρέχει υπηρεσίες “SECURITY”, και την ασφάλεια των εργαζομένων της στο χώρο εργασίας “SAFETY”, υπηρετώντας την Κοινωνία.
Πρωταρχικό μέλημα της NANIS SECURITY, με απώτερο σκοπό τη βελτιστοποίηση των μέτρων φύλαξης, του επιπέδου συνεργασίας μεταξύ των μερών και την εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας των εργαζομένων στις φυλασσόμενες εγκαταστάσεις, η οποία διέπεται από κανόνες ασφαλείας, πρόληψης, αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων με ταυτόχρονη εύρεση άμεσων λύσεων προς αποτροπή τυχόν μελλοντικών, είναι ο επαληθεύσιμος ηλεκτρονικός (QR PATROL) έλεγχος και η φυσική εποπτεία αυτού, η συνεχής εκπαίδευση (επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα) του προσωπικού της σε δια δραστική αίθουσά της, από τον Γεν. Δντή της και υπό την καθοδήγηση του <<Security Advisor>> της εταιρείας Αντ/γο ΕΛ.ΑΣ ε.α. Ο τελευταίος μεταξύ των άλλων, είναι πιστοποιημένος (Ε.Ο.Π.Ε.Π.- ΚΕ.ΜΕ.Α) ως προς την εκπαίδευση ενηλίκων σε θέματα ασφαλείας “Security”. Τ’ ανωτέρω συμπληρώνονται μέσω ειδικών σεμιναρίων-οδηγιών από δημόσιους φορείς, όπως το ΚΕ.ΜΕ.Α του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ιδιωτικούς αντίστοιχα όπως η G.E.P (ειδική εταιρεία σε θέματα ‘’Safety’’ με πανελλήνια εμβέλεια), π.χ. “Οδηγίες αντιμετώπισης εξάπλωσης ιών, συνθηκών κατά τη θερινή περίοδο” κ.α., αποσκοπώντας πάντα στην αρμονική βελτίωση του ‘’Safety’’ & του ‘’Security’’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ