Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

357

– Δύο αγαπημένα έργα του Ισπανού μουσουργού Μανουέλ ντε Φάγια παρουσιάζει την Κυριακή στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών με μαέστρο τον Κορνήλιο Μιχαηλίδη. Στις 7.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Την έκθεση «Κώστας Τσόκλης. Ζωγραφική. Oρια και υπερβάσεις», παρουσιάζει από τη Δευτέρα το Iδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη. Από τις 10 π.μ. Βασ. Σοφίας και Μέρλιν.

– Η Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης για τo τελευταίο live της σειράς «Εν Λευκώ». Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100 και διαδικτυακά στο page.inplayer.com/technopolis/gr.

– Το θεατρικό έργο «Ο κήπος» του Μπρους Γκουτς, με τον Στέλιο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη, παρουσιάζεται τη Δευτέρα στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά. Στις 8.30 μ.μ. οδός Κορυτσάς.

– Τον ενδυματολογικό πλούτο της χώρας υπό τους ήχους της δημοτικής της μουσικής θα αναδείξει η παράσταση «Χορευτική παρέλαση» του Λυκείου των Ελληνίδων, στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Στις 8 μ.μ. είσοδος από Βασ. Oλγας.

– Η έκθεση «Βόρεια Διαδρομή, Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη. Αφιέρωμα στους κυρατζήδες, στους αγωγιάτες του παλιού καιρού», παρουσιάζεται από την Κυριακή στο Μουσείο Αργυροτεχνίας των Ιωαννίνων. Από τις 10 π.μ. Ακρόπολη Ιτς Καλέ.

– Μια διαδικτυακή συναυλία, με επιλογές από όλη τη δισκογραφία του, αλλά και από τον επικείμενο δίσκο του με τίτλο «Απροστάτευτος», θα πραγματοποιήσει απόψε με τους συνεργάτες του ο Θανάσης  Παπακωνσταντίνου. Στις 9.30 μ.μ. στην πλατφόρμα estage.gr. 

– Την ταινία του Γούντι Aλεν «Μανχάταν» (1979) προβάλλει απόψε το Open Air Cinema των Ιωνικών Γιορτών του Δήμου Νέας Σμύρνης στο Ιωσηφόγλειο Μέγαρο της πόλης. Στις 9 μ.μ. Συγγρού 221.

Πηγή: kathimerini.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ