Κομπόστες απο την ΕΛΒΑΚ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

45

Ένα τόνο κομπόστες προσέφερε η εταιρεία ΕΛΒΑΚ Α.Ε. (Ελληνική Βιομηχανία Κονσερβοποιίας) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Tα προϊόντα παρέδωσε εκ μέρους της ΕΛΒΑΚ Α.Ε. ο Γενικός Διευθυντής κος Παναγιώτης Φρόνιμος και ο προϊστάμενος της αποθήκης κος Μπελτσίδης Γεώργιος οι οποίοι τόνισαν ότι είναι σημαντικό να στηρίζουμε τους συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη ιδιαίτερα τις άγιες ημέρες των Εορτών και τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να λειτουργούν ως  παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες επιχειρήσεις με στόχο πάντα την αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Επίσης η ΕΛΒΑΚ Α.Ε. θα είναι πάντα δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων όποτε χρειαστεί.

Η προσφορά παραδόθηκε παρουσία του ευρωβουλευτή κ. Αλ. Γεωργούλη και του υπεύθυνου του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Θεοδ. Γαντζούδη. Υπενθυμίζεται ότι ο κ . Γεωργούλης έχει προσφερθεί να βοηθήσει τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Λαρισαίων.

 Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση  Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here