Κορονοϊός: Ταλαιπωρείται από μυαλγίες ο Γιάννης Πλακιωτάκης

363

Ταλαιπωρείται μεν, αλλά συνεχίσει σε γενικές γραμμές να βρίσκεται σε καλή διάθεση ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης που από τη Δευτέρα έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθεί να έχει πυρετό, όχι όμως πάνω από 38, ενώ διακατέχεται από μυαλγίες και μπούκωμα στη μύτη. Οι γιατροί του έχουν συστήσει να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να κάνει τον «κύκλο» της η ασθένεια και να μην κουράζει τον οργανισμό του.

Ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του (όσους δεν βρίσκονται σε καραντίνα να ακριβολογούμε, καθώς μπορεί να είναι αρνητικοί, αλά αναμένεται να επανελεγχθούν για σιγουριά τα προσεχή εικοσιτετράωρα) προκειμένου να ενημερώνεται και να κουβεντιάζει για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν το χαρτοφυλάκιό του, ενώ αναμένεται να επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά του από τα μέσα της μεθεπόμενης εβδομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι ο τέως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν γνωρίζει από που μπορεί να κόλλησε τον κορονοϊό, ωστόσο στο υπουργείο εκ των πραγμάτων μπαινοβγαίνει αρκετός κόσμος όχι μόνο υπαλληλικό προσωπικό αλλά και στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ