Λάρισα: Και στο καρφί και στο πέταλο

123

Γράφει το Καρφί

Βδομάδα ήταν και πέρασε, βδομάδα ήταν και πάει και ευτυχώς που έχουμε και ένα τριήμερο να ξεκουραστούμε λίγο… Ήταν βαριά η καραντίνα!

Κάθε βδομάδα αναρωτιέμαι τι άλλο μπορεί να γίνει στην πρωτεύουσα του Κάμπου και κάθε βδομάδα εκπλήσσομαι. Δεν ξαναμιλάω.

Συμπληρώθηκε ενας χρόνος από την επανεκλογή Καλογιάννη και ο ίδιος το γιόρτασε με μια λιτή ανάρτηση στο facebook. Μήνυμα ενότητας προσπάθησε, για ακόμη μια φορά, να στείλει αλλά μάλλον δεν βρίσκει ανταπόκριση. Ειδικά για κάποιους σκληροπυρηνικούς της Ρένας, τα αρνητικά σχόλια είναι καθημερινότητα πια… Χάλια τα νεύρα τους και δεν κάνουν και γιόγκα να ηρεμήσουν…

Βέβαια, εκτός από γιόγκα, ηρεμεί και το περπάτημα. Ειδικά αν γίνεται σε ένα πανέμορφο μονοπάτι. Σαν αυτό που υιοθέτησε στον δήμο Αγιάς ο Αλέξης Γεωργούλης, στο πλαίσιο των δράσεων επένδυσης στον βιώσιμο τουρισμό. Τι το ‘θέλε και αυτός; Έξαλλος έγινε ο πάτερ Ρίζος Κομήτσας και ξεσπάθωσε στο Facebook.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

Ο κος Γεωργούλης αντί να υιοθετεί μονοπάτια στον Αγιόκαμπο ας έρθει στην Ανατολή όπου είναι συνιδιοκτήτης κατοικίας και οικοπέδου στο κέντρο του χωριού, που εδώ και χρόνια έχουν εγκαταληφθεί από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη του σπιτιού, τα τείχη και τα μπαλκόνια του.
Είναι μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν αμέριμνα δίπλα από το ερείπιο το οποίο εφάπτεται με την κεντρική πλατεία της Ανατολής. Η αυλή του σπιτιού είναι μια ζούγκλα από την ανάπτυξη των χόρτων που πολλές φορές καθαρίζονται από τους γείτονες.
Ας καθαρίσει και ας περιποιηθεί τα του οίκου του πρώτα ο κος Γεωργούλης και μετά ας ασχοληθεί και με τα μονοπάτια του Αγιόκαμπου.
Πάτερ Ρίζος Κων. Κομήτσας.

Βέβαια, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση και δήλωσε πως δεν είναι ιδιοκτήτης, ούτε κληρονόμος της εν λόγω κατοικίας καθώς ανήκει στην μητέρα του και στα αδέλφια της. Τόνισε επίσης, ότι ο κ. Κομήτσας είχε καταδικαστεί για καταπάτηση του εν λόγω οικοπέδου, καθώς συνορεύει με οικόπεδο που ανήκει στον ίδιο. Μάλιστα υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση, που έκρινε αποζημίωση στους κληρονόμους του οικοπέδου.

Και εκεί που νομίζαμε ότι ο πάτερ θα δώσει τόπο στην οργή, απάντησε μέσω της εκπομπής του Σωτήρη Πολύζου τα εξής: «Πήγαμε στο Ειρηνοδικείο της Αγιάς και απεδείχθη πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Λυπάμαι πολύ που ο κ. Γεωργούλης επικαλείται ανυπόστατα πράγματα. Γελάει όλη η Ανατολή…»

Και το “έργο” συνεχίστηκε και χθες αφού ο Ρίζος Κομήτσας δεν πτοήθηκε ούτε από τις δηλώσεις του Ευρωβουλευτή που μίλησε για “αστοχία” του πρώην Δημάρχου και ανήρτησε μάλιστα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook φωτογραφίες από το εν λόγω σπίτι, σχολιάζοντας: «Ιδιοκτησία οικογένειας Γεωργούλη στην πλατεία της Ανατολής-Αγιά».

Τώρα το μόνο που μένει είναι να βγουν οι κάτοικοι της Ανατολής και να απαντήσουν υπεύθυνα αν γέλασαν ή όχι…

Μα τι ορυμαγδός; Ειρήνη υμίν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here