Λάρισα: “Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι” – Το πλήρωσαν ακριβά κομμωτής και πελάτης το κούρεμα

1141

Πολύ ακριβά στοίχισε σε δύο Λαρισαίους, κομμωτή και πελάτη, ένα κούρεμα αφού τους εντόπισε η αστυνομία και τα πρόστιμα ήταν τσουχτερά…

Ένας 52χρονο κουρέας, ο οποίος «θα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του» καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, όσο και ένας 67χρονος που «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε συνοικιακό κουρείο της Λάρισας, όταν ο 52χρονος κουρέας βρέθηκε να κουρεύει τον 67χρονο. Το παραδοσιακό κουρείο δεν ήταν ανοικτό με την έννοια της κανονικής λειτουργίας, ωστόσο ο κουρέας βρέθηκε να κουρεύει τον πελάτη του, κατά παράβαση της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Σύμφωνα με πληροφορία της Εφημερίδας Ελευθερία, ο κουρέας όντως δεν άνοιξε το μαγαζί παρά μόνο για να κουρευτεί ο 67χρονος γνωστός του, ο οποίος φέρεται να «τον παρακάλεσε για να τον εξυπηρετήσει» καθώς είχε «πολύ καιρό να κουρευτεί».

Πράξη που έγινε ωστόσο αντιληπτή, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Τμήματος Λάρισας να βεβαιώσουν τα τσουχτερά πρόστιμα και παράλληλα να συλλάβουν τον κουρέα αφού παραβίασε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ο 52χρονος κουρέας με εισαγγελική εντολή αφέθηκε τελικά ελεύθερος το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ορίσθηκε τακτική δικάσιμος ενώ σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ