Λάρισα: Το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει!

897

Η λαϊκή σοφία λέει, πως αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, τότε όλα τα πράγματα στην ζωή σου κυλούν πιο εύκολα. Οι γνωριμίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, φαίνεται ότι παίζουν καταλυτικό ρόλο στην διευκόλυνση διαφόρων υποθέσεων, από εύρεση εργασίας μέχρι μεταθέσεις στο Στρατό.

Είναι κοινό μυστικό, πως το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει ειδικά στις μέρες μας, που τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ. Πως θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτό το σύστημα λοιπόν, γνωστός πολιτευτής της Λάρισας; Σύμφωνα με πληροφορίες, ουρές κάνουν πιθανοί ψηφοφόροι και μη, έξω από πολιτικό γραφείο, αναμένοντας λύση στα προβλήματα τους.
Νερό στον ρουσφετολογικό μύλο, ρίχνει φυσικά και το σύστημα αναξιοκρατίας, που υφίσταται τόσο στην αγορά εργασίας της Λάρισας, αλλά και γενικά σε εθνικό επίπεδο. Αν είσαι εγκλωβισμένος λοιπόν, στις λίστες του ΟΑΕΔ, μια εκδούλευση από ένα πολιτικό πρόσωπο φαντάζει η μόνη σωτηρία.

Άλλωστε γνωστό πολιτικό πρόσωπο την πόλης, έχει τις πόρτες του ανοιχτές και οι συνεργάτες του και αυτός εκτελούν χρέη ΟΑΕΔ και στρατολογικού γραφείου, βολεύοντας, όσους μπορούν.

Όπως φαίνεται, όποιος έχει τύχη και γνωστό που κάθεται σε πολιτική καρέκλα, διαβαίνει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ