Αγιασμός στον νέο παιδικό σταθμό στους Γόννους

233

Ξεχωριστή ημέρα για την εκπαίδευση στους Γόννους η 29η Μαρτίου 2024, με τον αγιασμό για την πρώτη ημέρα του νέου παιδικού σταθμού στο χωριό, στο κτήριο του πρώην δημαρχείου Γόννων.
Τον αγιασμό τέλεσαν οι πατέρες Βασίλειος και Χρήστος, παρουσία του δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη, των αντιδημάρχων κ. κ. Παναγιώτη Γκατζόγια, Θανάση Καραναστάση και Γιώργου Νικολάου, των Δημοτικών Συμβούλων κ. κ. Γεωργίου Ντόντου, Βασίλη Σίμου, Γιάννη Κοντογιάννη, του Προέδρου της δημοτικής Κοινότητας Θωμά Παπαδόντα, Προϊσταμένων, Υπαλλήλων, εκπροσώπων φορέων και κατοίκων των Γόννων.
Ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τόνισε μεταξύ άλλων πως:
«Σήμερα άρχισε και επίσημα η λειτουργία, στο δήμο μας, μιας ακόμη εκπαιδευτικής δομής. Το υποσχεθήκαμε και το κάναμε πράξη. Δίνουμε την δυνατότητα στους νέους γονείς, οι οποίοι εργάζονται και όχι μόνο, να αφήνουν τα παιδιά τους σε ένα χώρο καθαρό, και ασφαλή από κάθε άποψη και να πάνε απρόσκοπτα στη δουλειά τους. Είμαστε πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, για να προστρέξουμε σε κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζουν. Εύχομαι καλή και δημιουργική συνέχεια, πρώτα απ’ όλα στα παιδάκια, αλλά και σε γονείς και εκπαιδευτικούς.
Ευχαριστώ θερμά την Προϊσταμένη της Κοινωνικής Προστασίας, τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας μας και τους υπαλλήλους του Παιδικού Σταθμού».
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση στο χώρο, ενώ μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ