Αγοραστός- “ποταμός” σε συνέντευξη: “Με εκβίαζαν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα”

155

Αγοραστός- ποταμός σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης για τα Τέμπη, το Ντάνιελ και τον Ιανό στην Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων και στην Ευαγγελία Σωτηρίου.

«Δεν έχω καμία ανάμειξη με το δυστύχημα των Τεμπών. Κακώς με κατηγορούνε. Η επόμενη μέρα δεν δημιούργησε το δυστύχημα. Και εμένα με παραπέμπουν στη δικαιοσύνη όχι για το μετά αλλά το πολύ μετά. Για ένα τρίμμα άσφαλτο που έπεσε, και για το εκκλησάκι που φτιάξαμε στο τόπο του δυστυχήματος. Καμία σχέση δεν είχε η περιφέρεια για όλα όσα ακούγονται σχετικά με τις διαμορφώσεις»

Απαντώντας σε άλλο σχετικό ερώτημα ο πρώην περιφερειάρχης έκανε λόγο για δικονομικό πραξικόπημα και για «προσπάθεια να του φορτωθούν ευθύνες που δεν του ανήκουν» ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Είναι αλήθεια ότι σε κάποιους δεν άρεσα, για αυτό και επιχείρησαν την δολοφονία του χαρακτήρα μου δήλωσε ο κ. Αγοραστός, ενώ απέδωσε ευθύνες στην στάση που κράτησαν τα κεντρικά ΜΜΕ.

Μέχρι χτες μας επαινούσαν για τα έργα που κάναμε και ξαφνικά από το Ωσαννά στο Σταύρωσον Αυτόν

Απέδωσε όμως και αχαριστία σε αρκετούς τους οποίους ενώ τους εμπιστεύτηκε, στην συνέχεια τον εκβίαζαν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Απαντώντας σε άλλο ερώτημα ο κ. Αγοραστός δήλωσε πως δεν αισθάνεται μόνος, αφού αν κατηγορήσουν αυτόν για τις πλημμύρες, θα κατηγορήσουν και όλους τους άμεσους συνεργάτες του Μιχαλάκη, Κολινδρύνη, Πινακά κ.α.

Τέλος ο κ Αγοραστός διέψευσε ότι στην προεκλογική περίοδο υπήρξε πρόταση αντικατάστασης του από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

Δεν υπήρξε κάτι τέτοιο, σενάριο ήταν διακινήθηκε για να με αποδυναμώσουν δήλωσε ο κ Αγοραστός.

Πηγή: trikalatroll.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ