Αγοραστός στο MEGA: Δημόσια απειλή όσοι ταξίδεψαν στην Τουρκία εν μέσω πανδημίας

727

Εν μέσω πανδημίας γκρουπ Ελλήνων έκανε ταξίδι για διαλογισμό στην Τουρκία – Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων/νος Αγοράστος σχολίασε το συμβάν στο MEGA

Γκρουπ Ελλήνων ταξιδιωτών, αψήφησαν τις αυστηρές συστάσεις και ταξίδεψαν για γιόγκα στην Τουρκία και δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Έχει ήδη ειδοποιηθεί ο ΕΟΔΥ και η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων/νος Αγοράστος σχολίασε το συμβάν μιλώντας στο Mega όπυ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν εξηγείται το ανεξήγητο. Όταν ταξιδεύεις σε μια χώρα με την οποία είμαστε σε πόλεμο, σε μια χώρα με κρούσματα κορονοϊού σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, και ενώ γνωρίζεις την οδηγία για 14 ημέρες καραντίνας, τότε είσαι απειλή για τη δημόσια υγεία» Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η ατομική ευθύνη ανάγεται σε συλλογική ευθύνη».

Σύμφωνα με τον κ. Αγοραστό, η αστυνομία επικοινώνησε με το ταξιδιωτικό γραφείο και με κάθε έναν από τους ταξιδιώτες και στα διόδια μπλοκαρίστηκε η επιστροφή τους. Πλέον όλοι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πηγή:  Newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ