Αγρότες: Πρόταση να συνεχιστούν τα μπλόκα – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματά τους

124

Την άποψη ότι ο αγώνας των αγροτών πρέπει να συνεχιστεί και τα μπλόκα να δυναμώσουν, εξέφρασε ο Ρίζος Μαρούδας από την συντονιστική επιτροπή Πλατυκάμπου, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την συνάντηση αντιπροσωπείας των αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μαρούδας δήλωσε ότι «ο αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί και να δυναμώσουν τα μπλόκα μας», προσθέτοντας πως «σε πανελλαδικό συντονισμό, θα καθορίσουμε τα βήματά μας και θα πάρουμε τις τελικές αποφάσεις. Από σήμερα ξεκινάμε την ενημέρωση».

Διαφορετική άποψη διατύπωσε ο Γιάννης Παναγής, του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου, ο οποίος ανέφερε πως «έγινε εποικοδομητικός και εν πολλοίς ουσιαστικός διάλογος», σημειώνοντας και εκείνος, ωστόσο, πως «τις απαντήσεις θα δώσουν οι ίδιοι οι αγρότες».

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της συνάντησης με τον πρωθυπουργό, διατέθηκε μία αίθουσα εντός του Μεγάρου Μαξίμου, προκειμένου οι 15 εκπρόσωποι των αγροτών να συσκεφθούν και να λάβουν τις αποφάσεις τους αναφορικά με τα μέτρα που τους ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κρίσιμη συνέλευση των αγροτών για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στον Πλατύκαμπο.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ