Αλέκος Τζιούρης και Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων»

466

Ο επι σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) Λάρισας Αλέξανδρος (Αλέκος) Τζιούρης, και ο τραγουδιστής και ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας, θα περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Οι κ.κ. Τζιούρης και Φακίτσας προστίθενται στα νέα πρόσωπα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» που προέρχονται από την τοπική κοινωνία και κατέρχονται ως υποψήφιοι δημοτικοί, καταδεικνύοντας έτσι αφενός την ανανέωση των ψηφοδελτίων και αφετέρου τη συνεχή διεύρυνση της με παράταξης της δημοτικής αρχής του Απ. Καλογιάννη.

Αλέξανδρος (Αλέκος) Τζιούρης

Ο Αλέξανδρος (Αλέκος) Τζιούρης έχει διατελέσει επι σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΙΚΑ Λάρισας (μετέπειτα ΕΦΚΑ), ενώ έχει εκλεγεί και στη θέση του α’ αντιπροέδρου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΦΚΑ.

Ως προϊστάμενος στο τμήμα Εσόδων και Ελέγχων του ΙΚΑ ήταν άμεσος συνεργάτης ασφαλισμένων, επαγγελματιών, λογιστών και φοροτεχνικών πάντα με διάθεση εποικοδομητικής συνεργασίας και εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ο Αλέκος Τζιούρης, κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ενώνοντας τις δυνάμεις του με την «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

 

Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας

Ο Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας είναι 31 ετών. Επαγγελματίας τραγουδιστής και ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης. Με μεγάλη αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό και ιδιαίτερα για τη μουσική και το τραγούδι. Εκανε την εμφάνισή του με επιτυχία σε γνωστό τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό. Επίσης από μικρό παιδί βρίσκεται στο χώρο της εστίασης δουλεύοντας στην ταβέρνα της οικογένειάς του, η οποία μετράει από την ίδρυσης της 45 χρόνια. Οσοι τον γνωρίζουν μιλούν μόνο με θετικά λόγια για τον χαρακτήρα του. Με διάθεση προσφοράς στην πόλη που μεγάλωσε και ζει, με ενσυναίσθηση και αίσθημα συμμετέχει στις δημοτικες εκλογές και συντάσσεται με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη και τη Συμπαράταξη Λαρισαίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ