Ανακοίνωση της Νέας Εποχής

49

Κατανοούμε την δυσχερή θέση στην οποία περιήλθε ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησε με την ανεξήγητη συμπεριφορά του και τις ενέργειές του τα πράγματα, όσον αφορά το παραλιακό , ασφάλτινο δρόμο Αγιοκάμπου – Βελίκας. Έναν δρόμο στον οποίο ουδέποτε παρεμποδίστηκε η κυκλοφορία από οποιονδήποτε.
Φωτογραφίζει μάλιστα σαν αιτία του κακού δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας, χωρίς ωστόσο να αναφέρει , ως όφειλε, τι το μεμπτό έπραξε.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι στηρίζουμε και περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη τον δημοτικό μας σύμβουλο στον οποίο αναφέρεται.
Καταγγέλλουμε προς κάθε κατεύθυνση τις αυθαίρετες και παράνομες κατά την εισαγγελία πράξεις του κ. Γκουντάρα.
Δηλώνουμε ότι δεν έχει τη στήριξή μας σε όσες ενέργειες προέβη και προβαίνει αφού αγνόησε και αγνοεί προκλητικά και απαξιωτικά το δημοτικό συμβούλιο που είναι κυρίαρχο όργανο του Δήμου και την οικονομική επιτροπή που είναι καθ ύλην αρμόδιο όργανο, ταυτίζοντας δηλαδή όλο το Δήμο Αγιάς με τον εαυτό του.
Θυμίζουμε στον Δήμαρχο Αγιάς την ρήση του Αγάθωνα:
«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.».
Του συνιστούμε ψυχραιμία και περίσκεψη. Είναι γενναιότητα να παραδεχθεί τα λάθη του και να σεβαστεί τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.
Θεωρούμε ότι ο Δήμαρχος οφείλει υπηρετώντας το Δημόσιο συμφέρον να σέβεται, νόμους σύνταγμα και δικαστικές αποφάσεις.
Του προτείνουμε να αποδεχτεί την αλήθεια, να συγκαλέσει άμεσα δημοτικό συμβούλιο και από κοινού να εργαστούμε για την εξεύρεση άμεσης, εφαρμόσιμης, νόμιμης και δίκαιης συμβιβαστικής λύσης.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here