Αρνητικός στον κορονοϊό ο Βασίλης Πινακάς

619

Σε ανακοίνωση του ο Βασίλης Πινακάς επισημαίνει στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook τα εξής:

Την Κυριακή 8 Μαρτίου και εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Θεσσαλίας, παραβρέθηκα στην εκδήλωση της Δημοτικής Πινακοθήκης. Λόγω της ιδιότητάς μου ως ενεργός ιατρός, υποβλήθηκα σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, από τους λοιμωξιολόγους του Νοσοκομείου Αναφοράς ΠΠΓΝΛ.
Σήμερα μου ανακοινώθηκε ότι το τεστ είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
Από το Σάββατο το απόγευμα παραμένω σε προληπτικό αυτοπεριορισμό σπίτι μου μέχρι την συμπλήρωση 14 ημερών, ακολουθώντας της οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Για να ανακόψουμε την διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα και να διαφυλάξουμε την Δημόσια Υγεία, πρέπει όλοι μας να δείξουμε τη μέγιστη απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό. Έναν εχθρό ύπουλο και πονηρό που δεν κάνει διακρίσεις και αποτελεί απειλή για την καθεμιά και τον καθένα μας.
Είναι η ώρα να συμπεριφερθούμε ως υπεύθυνοι πολίτες. Είναι η ώρα να δείξουμε έμπρακτα πως νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπό μας, τους γονείς μας, τους παππούδες μας, τα παιδιά μας, τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας.
Αν θέλουμε να τιμήσουμε στην πράξη όλους ΑΥΤΟΥΣ που «στη ζωή τους όρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες», όλους ΑΥΤΟΥΣ που με αίσθηση καθήκοντος, με αυταπάρνηση και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή τους αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή της μάχης έναντι του κορωνοϊού, πρέπει τώρα να συμπεριφερθούμε ως υπεύθυνοι πολίτες και να τηρήσουμε στο ακέραιο τις οδηγίες και τα περιοριστικά μέτρα του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.
Ενωμένοι, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, θα τα καταφέρουμε!
#menoumespiti

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ