Χαρακόπουλος: Με την ψήφο μας βάζουμε Stop σε κυβέρνηση ηττημένων

5156

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου η προσέλευση στην κάλπη είναι κρίσιμος παράγοντας για να μπορέσει η παράταξη της ΝΔ, η παράταξη της ευθύνης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να έχει ένα ασφαλές ξεκάθαρο προβάδισμα, ώστε να αποτραπεί κάθε σενάριο κυβέρνησης ηττημένων. Και κάθε πολίτης, ο οποίος θεωρεί ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια η διακυβέρνηση του τόπου κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση, δεν θα πρέπει να αφήσει επιμέρους ζητήματα ή ενδεχομένως πικρίες να επηρεάσουν την κρίση του, οδηγώντας τον σε αποχή από την κάλπη. Θα πρέπει να στηρίξει με την ψήφο του την προσπάθεια της ΝΔ να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τους ανθρώπους του». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στους πολίτες που συνάντησε στη Νέα Λεύκη, στο Μοσχοχώρι, στο Νέο Περιβόλι, στην Αγναντερή, στο Μεγ. Μοναστήρι και στο Κιλελέρ του Δήμου Κιλελέρ.
Ο Θεσσαλός πολιτικός στο Νέο Περιβόλι, όπου τον προλόγισε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Μπίλης, στάθηκε στη σημασία που έχει η αποφυγή της χαλαρότητας στην πρώτη κάλπη, σημειώνοντας ότι «κάθε χαμένη ψήφος προς τη ΝΔ στις 21 Μαΐου, δίνει υπόσταση στα σενάρια σχηματισμού κυβέρνησης ηττημένων, θέτοντας το μέλλον σε επισφάλεια. Η αναπτυξιακή πορεία που ξεκίνησε το 2019, παρά τις παγκόσμιες κρίσεις της πανδημίας και του ενεργειακού, δεν πρέπει να ανακοπεί. Δυστυχώς, έχουμε μια αξιωματική αντιπολίτευση που συνεχίζει να επενδύει σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα με ουτοπικά προγράμματα ύψους 83 δις ευρώ, και επιπλέον, τον κ. Βαρουφάκη και τον κ. Τσακαλώτο που ονειρεύονται παράλληλα νομίσματα. Για να αποτραπούν οι πρέπει να προσέλθουν μαζικά υπέρ της ΝΔ στις πρώτες κάλπες προδικάζοντας το αποτέλεσμα στις δεύτερες».

Η στάση υπευθυνότητας της ΝΔ
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υπογράμμισε ότι «η Νέα Δημοκρατία πάντοτε υποστήριζε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και είναι η παράταξη που και στα δύσκολα δεν κρύφτηκε. Το 2009, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε προειδοποιήσει για το συμμάζεμα στα δημόσια οικονομικά που απαιτούνταν, ελέω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αλλά, δυστυχώς, o εύκολος λαϊκισμός του “λεφτά υπάρχουν” υπερίσχυσε και καταλήξαμε στα μνημόνια. Και το 2015 αν δεν έπεφτε η κυβέρνηση Σαμάρα-Βενιζέλου -μετά το μπλόκο ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας- θα ολοκληρώνονταν η διαπραγμάτευση για το e-mail Χαρδούβελη με μέτρα 1,5 δις ευρώ και δεν θα καταλήγαμε στο τρίτο αχρείαστο μνημόνιο Τσίπρα που στοίχισε 100 δις στη χώρα. Μετά από όλα αυτά που περάσαμε από τότε και τις θυσίες που έγιναν, πιστεύω ότι οφείλουμε να ασκήσουμε με υπευθυνότητα το καθήκον μας και να προσέλθουμε στις κάλπες, υποστηρίζοντας την παράταξη που δεν αμφιταλαντεύεται, αλλά παράγει έργο, την κυβέρνηση που κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ