Χρ. Τριαντόπουλος: Ειδική πλατφόρμα για το επίδομα στέγασης σε πολίτες που δεν μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους

241

Την ενεργοποίηση τις επόμενες μέρες ειδικής πλατφόρμας για το επίδομα στέγασης σε πολίτες που δεν μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους που καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις πλημμύρες ανακοίνωσε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής ΠροστασίαςΧρήστος Τριαντόπουλος, κατά την ενημέρωση από το Συντονιστικό στη Λάρισα.

«Ζημιές και ανάγκες που δεν έχουν σχέση με προηγούμενα φαινόμενα, όπως ο “Ιανός”, που είχε πλήξει τη Θεσσαλία. Οι αυτοψίες, ύστερα και από τη σημερινή δράση, έχουν ξεπεράσει τις 16.500, σε περίπου 200 κοινότητες. Θα υπάρξει στεγαστική συνδρομή από το κράτος, για όσους έχουν πληγεί», τόνισε και υπογράμμισε: «Τις επόμενες ημέρες, ενεργοποιείται ειδική πλατφόρμα για το επίδομα στέγασης σε ανθρώπους που δε μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους».

«Μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί 24.184 οριστικοποιημένες και 4.834 προσωρινές αιτήσεις στην πλατφόρμα πρώτης αρωγής arogi.gov.gr», σημείωσε ο κ. Τριαντόπουλος. Η διαδικασία διασταυρώσεων έχει αρχίσει με ταχύτητα και προσοχή, ενώ, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας εκκινούν οι πληρωμές», σημείωσε.

Πηγή: liberal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ