Χρήστος Καπετάνος σε Μύρα, Σοφό, Καλό Νερό και Ζάππειο: «Μαζί θα ακουστούμε, θα διεκδικήσουμε, θα πάμε το νομό μας μπροστά»

220

Σε χωριά του δήμου Κιλελέρ περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος, στο πλαίσιο της προεκλογική του εξόρμησης.
Συγκεκριμένα, ο Λαρισαίος πολιτικός πραγματοποίησε επισκέψεις στα χωριά Μύρα, Σοφό, Καλό Νερό και Ζάππειο, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εκτενώς με τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών, οι οποίοι κατέκλυσαν τα σημεία συνάντησης.
Συζητήθηκαν τα ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν και αντάλλαξαν απόψεις κατά τον ανοιχτό, «ζωηρό» διάλογο που διημείφθη μεταξύ τους.


«Η παρουσία σας και η θερμή ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μου, αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά ότι το αίτημα για ανανέωση είναι πιο δυνατό και επίκαιρο από ποτέ, από τους κατοίκους του νομού μας. Έχω τονίσει επανειλημμένως ότι κανένας κάτοικος, σε όποια περιοχή του νομού μας διαμένει, δεν πρέπει να αισθανθεί ποτέ απομονωμένος ή ακόμη χειρότερα, ξεχασμένος από τη Πολιτεία και το κεντρικό κράτος. Κατά συνέπεια, στην «τριγωνική σχέση» μεταξύ Κράτους, πολιτικών και πολιτών, οι πολιτικοί οφείλουν να είναι οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ του κράτους και του πολιτών, εκπροσωπώντας τους ισχυρά και αποτελεσματικά.
Από την πλευρά μου, αυτό ακριβώς δεσμεύομαι να κάνω, δηλαδή να γίνω «η φωνή σας» στο κεντρικό κράτος , να διεκδικήσω για όλους σας καλύτερες βιοτικές συνθήκες και σύγχρονες και επαρκώς συντηρημένες υποδομές.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρά το γεγονός ότι είχε να παλέψει και να αντιμετωπίσει τις περισσότερες κρίσεις σε σχέση με προηγούμενες κυβερνήσεις, σε ομαλές πολιτικές περιόδους, κατάφερε και εξασφάλισε πόρους και χρηματοδοτικά εργαλεία για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος.
Χρειάζονται, ωστόσο, να γίνουν περισσότερα βήματα και αυτό θα κάνουμε μαζί. Θα διεκδικήσουμε, θα ακουστούμε και θα προχωρήσουμε μπροστά και αποφασιστικά, με αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επόμενη τετραετία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια των ομιλιών του ο Χρήστος Καπετάνος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ