Διευθυντής επιμόρφωσης εισαγγελέων ο Σταμ. Δασκαλόπουλος

34

Με απόφαση του 11μελούς Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου, ο διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, τοποθετήθηκε διευθυντής κατάρτισης και επιμόρφωσης στην κατεύθυνση των Εισαγγελέων στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών.
Πρόκειται για μία τιμητική επιλογή για τον Λαρισαίο εισαγγελικό λειτουργό που για τα επόμενα τρία χρόνια θα υπηρετήσει και ως διευθυντής επιμόρφωσης στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, παράλληλα με τα καθήκοντα του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας. Σημειώνεται πως ο κ. Δασκαλόπουλος από το 2001 συνεργάζεται με την Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών με διαλέξεις για θέματα ποινικού δικαίου και ποινικής δικονομίας όπως και με σεμινάρια επιμόρφωσης εν υπηρεσία εισαγγελέων, ενώ τα τελευταία 9 χρόνια διδάσκει επίσης στην ίδια Σχολή.ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
Με αφορμή τέλος τη συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας μετατίθενται οι αντεισαγγελείς Εφετών, Ιωάννης Μαγκούτας και Αικατερίνη Μάτση, ενώ από τη Λάρισα μετατίθενται οι αντεισαγγελείς Εφετών, Ιωάννα Ζωγράφου και Ιωάννα Κατσή. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας μετατίθεται ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Χρ. Καραγιάννης, ενώ από τη Λάρισα μετατίθενται η νεοπροαχθείσα Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Αννα Μπαλογιάννη και η νεοπροαχθείσα Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών, Χριστίνα Γαβρίτσα, ενώ στη Λάρισα τοποθετείται η πάρεδρος, Βασιλική Καρμοιράντζου.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here