Δήμητρα Γιάννουλης και Φοίβος έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ)

568

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα ασφυκτικά γεμάτο χώρο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στο κτήμα Δριστέλλα η εκδήλωση για την από κοινού κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας των σωματείων Α.Ο. Δήμητρα Γιάννουλης (ποδοσφαιρική ομάδα) και ο Α.Ο.Φοίβος Γιάννουλης (Μπάσκετ & Βόλεϊ) που ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια δεύτερη φορά σε ένα κλίμα συνεργασίας και σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση.
Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Νίκο Λιούπα, των αντιδημάρχων Δήμου Λαρισαίων κ.Γιάννη Αλεξούλη και Απρίλη Ρίτα,του Περιφερειακού συμβούλου Στέλιου Δημότσιου, των Δημοτικών συμβούλων κ.Δαούλα Θωμά, Δρυστέλλα θανάση & Μαμμάκο Θανάση τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης κ.Δαβλέρη, τους τοπικούς Δημοτικούς συμβούλους κ.κ Σακελλαρίου Ελευθερία, Κοφίνη Εύα, Μπαράκου Κων/νου, τον Πρόεδρο του Αγροτικού συνεταιρισμού Γιάννουλης κ.Λεωνιδάκη Δημήτρη και τους εκπροσώπους της Ε.Π.Σ.Λάρισας κ.κ Καρκατσέλα Δ. και Μπαχτσιβάνο Χρήστο. Την πίτα ευλόγησε ο Πάτερ Ιωάννης της ενορίας Αγίου Γεωργίου.
Η εκδήλωση όμως εκτός από τις δηλώσεις των δυο Πρόεδρων των κ.κ.Κοβούσογλου Ιωάννη & Πέτρου Προβίδα και των προσκεκλημένων για την αξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και τις θυσίες των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτόν αγώνες, περιελάμβανε και την βράβευση ανθρώπων που έχουν προσφέρει στο αθλητισμό.
Έτσι τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι χορηγοί Μπέσιος Χρυσοβαλάντης της γνωστής εταιρίας πυροσβεστικών ειδών, Νίκος Μπαράς αλυσίδα σούπερ μάρκετ ο επιστήμονας και πρώην ερασιτέχνης καλαθοσφαιριστής γιατρός κ. Κομνός Γιώργος και ο αθλητής μπάσκετ που κλήθηκε στην Εθνική Δημήτρης Δρυστέλλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ