Δίνουμε αίμα, δίνουμε ελπίδα: Εθελοντική αιμοδοσία στο Fashion City Outlet

51

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου

Το FashionCityOutletσε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισαςδιοργανώνειτην Πέμπτη3 Ιουνίουεθελοντική αιμοδοσία, στους χώρους του εκπτωτικού κέντρου, από τις 12.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού στο θέμα της αιμοδοσίας και η δημιουργία τακτικών αιμοδοτών.

Παράλληλα, το FashionCityOutlet επιθυμεί να καθιερώσει την εθελοντική αιμοδοσία σαν έναν θεσμό ανάμεσα στους υπαλλήλους και τους πελάτες του. Μάλιστα σκοπεύειμελλοντικά να προχωρήσει και στη δημιουργία Συλλόγου Αιμοδοσίας,ώστε σε περίπτωση ανάγκηςνα μπορεί να βοηθάειόποιον το έχει ανάγκη.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία του FashionCityOutletθα είναι ανοιχτή για το κοινόκαι μπορούν να συμμετάσχουν και να δώσουν αίμα όλοι όσοι το επιθυμούν:πελάτες του εκπτωτικού κέντρου αλλά και υπάλληλοι των καταστημάτων.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη Μάρκετινγκ του Εκπτωτικού Κέντρου κα. Νάνσυ Κουρούπη, η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του FashionCityOutletμε στόχο την ενημέρωση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία και τηνενίσχυση του θετικού αντικτύπου της,καθώς η εθελοντική αιμοδοσίαάπτεται όλων των πτυχών της ζωής των τοπικώνμας κοινοτήτων.

Η υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κα. Νανά Κιουτσούκωστα από την πλευρά της σημειώνει την σημασία συνέχισης της εθελοντικής αιμοδοσίας και κατά την περίοδο πανδημίας που διανύουμε, καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγείτεκατά την ώρα της αιμοδοσίας βεβαίωσηώστε, αν το επιθυμούν, να λάβουν σχετική άδεια αιμοδοσίας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, μπορούν να ενημερώνονταιαλλά και να δηλώνουν συμμετοχή, καλώντας την Γραμματεία του FashionCityOutletστοτηλέφωνο 2410671717.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here