Δίπλα στον νοσηλευτή – απεργό πείνας Λ. Τσαπαλή ο Δήμος Λαρισαίων

82

• Προγραμματίζεται ειδικής συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάσταση στο Συστημα υγείας και στα δυο Νοσοκομεία της Λάρισας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάσταση που επικρατεί στο Δημόσιο Συστημα υγείας και στα δυο Νοσοκομεία της Λάρισας, προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημ. Δεληγιάννη και του αντιδημάρχου Θ. Αδαμόπουλος.

Τα στελέχη της δημοτικής αρχής, συνοδευόμενα από το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΠΠΝΛ κ. Κ. Λαρίση, βρέθηκαν στο Νοσοκομείο προκειμένου να συναντήσουν με το νοσηλευτή και απεργό πείνας κ. Λ. Τσαπαλή.

Ως γνωστόν ο κ. Τσαπαλής, πραγματοποιεί εδώ και αρκετές ημέρες απεργία πείνας ζητώντας από την κυβέρνηση την ικανοποίηση των αιτημάτων των υγειονομικών.

Οι κκ. Δεληγιάννης και Αδαμόπουλος, μετέφεραν στους εργαζόμενους στο ΠΠΝΛ Τσαπαλή τη στήριξη του Δημάρχου Απ. Καλογιάννη και του Δήμου Λαρισαίων στα αιτήματα των υγειονομικών και την αναγκαιότητα άμεσης στήριξης του Δημοσίου Συστήματος υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Κάλεσαν ωστόσο τον κ. Τσαπαλή να σταματήσει την απεργία πείνας για να μην βάλει σε κίνδυνο την υγεία του.

Τέλος, τα στελέχη της Δημοτικής αρχής συναντήθηκαν και με τον διοικητή του ΠΠΝΛ Δημ. Κατσικονούρη.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here