Δυο νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την «Συμπαράταξη Λαρισαίων»

510

• Ο Σπύρος Γκουργκούλιας, πρόεδρος του Συλλόγου Γυμναστηρίων ν. Λάρισας και ο Τάκης Παληογιάννης, επι σειρά ετών πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, στο πλευρό του Απ. Καλογιάννη

Δυο νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, ανακοινώνει η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη.

Πρόσωπα καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, λόγω της επαγγελματικής τους πορείας αλλά και της κοινωνικής τους δραστηριότητας.

Ειδικότερα, οι δυο νέοι υποψήφιοι είναι οι κ.κ. Σπύρος Γκουργκούλιας, απόφοιτος τμήματος Φυσικής Αγωγής, με πολυσχιδή επαγγελματική δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα και πρόεδρος του Συλλόγου Γυμναστηρίων Λάρισας και ο πρώην και επι σειρά ετών, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) ν. Λάρισας κ. Δημήτρης (Τάκης) Παληογιάννης.

Ποιοι είναι οι δυο νέοι υποψήφιοι δημοτικοί συμβουλοι

Αναλυτικά, ο κ. Σπύρος Γκουργκούλιας, είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ. Εχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και στη συνέχεια ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των γυμναστηρίων. Είναι επίσης ιδιοκτήτης επενδυτικής εταιρείας διεθνών αμοιβαίων κεφαλαίων καθώς και αντιπρόσωπος εκπαιδευτικού φορέα στην Θεσσαλία.

Οι συνάδελφοί του στο χώρο τον γυμναστηρίων τον έχουν αναδείξει στη θέση του προέδρου του Συλλόγου Γυμναστηρίων ν. Λάρισας, για τρεις θητείες, ενώ έχει εκλεγεί και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων.

Ο κ. Γκουργκούλιας, δηλώνει πως ως ενεργός πολίτης της Λάρισας με ανησυχίες και προβληματισμούς αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την «Συμπαράταξη Λαρισαίων» και τον δήμαρχο Απ Καλογιάννη, συντασσόμενος διίπλα, παράλληλα και επιπρόσθετα σε κάθε προσπάθεια για μία καλύτερη κοινωνία στην πόλη μας.

Μιλά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά, ενώ είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Ο κ. Δημήτρης Παληογιάννης, είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στο χώρο των Επαγγελματιοβιοτεχνών και όχι μόνο. Ανθρωπος του καθημερινού αγώνα, έχει τιμηθεί επανειλημμένως από τους συναδέλφους του, ιδιοκτήτες συνεργειών αυτοκινήτων, αφού έχει διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος του σχετικού συλλόγου στο ν. Λάρισας.

Η προσφορά και η αναγνώριση της προσπάθειας του στον συγκεκριμένο κλάδο, τον οδήγησε στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Λάρισας, για δεκατρία (13) συναπτά έτη.

Ο κ. Παληογιάννης, μένει στην συνοικία των Πυροβολικών, είναι παντρεμένος και πατέρας δυο αγορών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ