Δυο βραβεία για την Alfa Wood Group

146

Τα πρώτα ελληνικά βραβεία για τα δομικά υλικά στην Ελλάδα ανακοίνωσαν τους νικητές μέσω του site www.buildingmaterialsawards.gr.

Η Alfa Wood Group γνωστή για την ποιότητα των προϊόντωντης δεν έλειπε από τη λίστα των νικητών. Οι καινοτόμες προσπάθειες των ανθρώπων της Alfa Wood για συνεχή βελτίωση, απέδωσαν καρπούς, καθώς η εταιρία απέσπασε δυο βραβεία: Στην ενότητα Ξύλο& προϊόντα Ξύλου το Platinum βραβείο και στην κατηγορία Βιομηχανικά Προϊόντα Ξύλου με τις νέες Διακοσμητικές επιφάνειες INTRA – TERRA – RADA με αντιμυκητιακή & αντιμικροβιακή δράση, το GOLD βραβείο.

Η διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας εκφράζουν την χαρά τους γι’αυτές τις διακρίσεις και θέλουν με τη σειρά τους να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στους υπόλοιπους νικητές καθώς και υποψηφίους. Το μήνυμα της Ιωάννας Δημάκη, Marketing Director του ομίλου: «Η οικογένειά της Alfa Wood είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη & υπερήφανη για την συγκεκριμένη βράβευση. Τα βραβεία “Gold & Platinum” στην κατηγορία Βιομηχανικά Προϊόντα Ξύλου, αποτελούν εξαιρετική τιμή για εμάς, γιατί είναι ακριβώς αυτό που ανέκαθεν πρεσβεύαμε και είμαστε ευγνώμονες για την αναγνώριση της διαχρονικής αυτής προσπάθειάς. Άλλωστε δε μας αρέσει να διαπραγματευόμαστε σε θέματα ποιότητας και οι ενέργειες μας πάντοτε εμπεριέχουν προστιθέμενη αξία. Διατηρώντας ρεαλιστική στάση σε αυτό που βιώνει όλη η ανθρωπότητα σήμερα, προχωρήσαμε στην παραγωγή προϊόντων με οικολογικές πρώτες ύλες & επιφάνειες με αντιμυκητιακή & αντιμικροβιακή δράση. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους, ανεξαιρέτως, τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας, συνεργάτες , προμηθευτές, συναδέλφους, οι οποίοι μας βοήθησαν να φτάσουμε ως εδώ και να καταφέρουμε να έχουμε τη σαραντάχρονη αυτή διαδρομή! Σας ευχαριστούμε όλους και συνεχίζουμε την πορεία μας με οδηγό το όραμα και τις αξίες μας!! ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ – ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΟΜΑΔΑ».

Το έργο της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων ανέλαβε 15μελή επιτροπή που αποτελείται από ακαδημαϊκούς και επιστημονικούς συμβούλους, οι οποίοι προέρχονται από τα κορυφαία ανώτατα και πολυτεχνικά ιδρύματα της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here