Ευχαριστήριο – Αποδοχή Δωρεάς

119

Προς: Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης, κ. Δελαρούδη Σιδέρη, Πρόεδρο Δ.Σ.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την απόφαση σας, στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας, που αφορά τη Δωρεά – Χορηγία Ηλεκτρονικού εξοπλισμού (Η/Υ, Οθόνης και περιφερειακών συσκευών).
Η Δωρεά – χορηγία του συγκεκριμένου εξοπλισμού είναι εξέχουσας σημασίας για την αποτελεσματικότερη οργάνωση και επιχειρησιακή δράση που αφορά την αντιμετώπιση καταστάσεων που απειλούν την κοινωνία και την ανθρώπινη Ζωή, αλλά και τη Διοικητική οργάνωση της ΕΟΔΥΑ (Γραμματεία, Αρχείο, Διαχείριση υλικού, Εκπαίδευση, Επικοινωνία κτλ).
Σας δηλώνουμε ότι με ιδιαίτερη χαρά, Αποδεχόμαστε τη Δωρεά – Χορηγία και σας εγγυόμαστε ότι θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο, για τις αναφερόμενες Εθελοντικές δράσεις της ΕΟΔΥΑ, με στόχο να είμαστε πάντα ¨Δίπλα στον Άνθρωπο, δίπλα στην Κοινωνία¨.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6971.64.16.64, στο email: [email protected] στο facebook.com/ΕΟΔΥΑ, ή στο www.eodia.gr

Mε εκτίμηση
για την ΕΟΔΥΑ

Ξενοφώντας Λέτσας
Πρόεδρος Δ. Σ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here