“Έφυγαν” από τη ζωή εννέα Λαρισαίοι

414

“Έφυγε”‘ από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο Χρήστος Μπαντάσης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 13.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

“Έφυγε”‘ από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών η Θεοδώρα Γκανάτσιου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου Ελασσόνας.

“Έφυγε”‘ από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο Κωνσταντίνος Μητρομάρας. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λάρισας.

“Έφυγε”‘ από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Ηλίας Σελιώνης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Λάρισας.

“Έφυγε”‘ από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Αναστάσιος Βενύτης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 15.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου, στην Υπέρεια Φαρσάλων.

“Έφυγε”‘ από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η Νίκη Αλπού. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (εθνική οδό) Λάρισας.

“Έφυγε”‘ από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Ιωάννης Σερμέτης. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λάρισας

“Έφυγε”‘ από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Ελένη Ντόκου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου.

“Έφυγε”‘ από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών η Αγγελική Λιόντου. Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12 μ. στον Ιερό Ναό “Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ