Εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες της φετινής πρωτομαγιάς στα χωριά του Δήμου Τεμπών

205

Πολλά τα πανέμορφα μέρη στο δήμο Τεμπών, όπου επέλεξαν οι ντόπιοι κάτοικοι και επισκέπτες να στήσουν υπαίθριες ψησταριές με αρνιά, κοκορέτσια και κεμπάπ. Αρκετό κέφι, τραγούδι και ντόπιο κρασί έρεε άφθονο. Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, με τη σύζυγό του και συνεργάτες του, όπου αντάλλαξαν ευχές με τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους νέους που βρέθηκαν στις περιοχές του δήμου για καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά.
Ένα από τα ειδυλλιακά μέρη το Πλατανόρεμα της Κοινότητας Πουρναρίου, τόπος γεμάτος με φυσική ομορφιά γεμάτο πλατάνια, ρυάκια και μια μικρή φυσική λιμνούλα. Επίσης πανέμορφες τοποθεσίες η “Μπάρα” στο Συκούριο, το “Κουρί” Σπηλιάς, η “Πατωμένη” Καλλιπεύκης και πολλά άλλα μέρη.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Γ. Μανώλης, μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής: “ο κόσμος το έχει ανάγκη να ξεδώσει. Την Πρωτομαγιά τιμούμε τους διαρκείς αγώνες για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας, συγχρόνως όμως είναι μέρα ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Στα πανέμορφα μέρη του δήμου μας οι ψησταριές πήραν φωτιά και οι ψήστες έχουν το μεράκι, την θέληση και έτσι το αποτέλεσμα είναι το κρέας να γίνει “λουκούμι”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ