Εκτός κινδύνου ο Βαγγέλης Μπούτας

485

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Βαγγέλη Μπούτα, ο οποίος νοσηλεύεται από αργά το βράδυ της Κυριακής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μετά από ατύχημα με τον γεωργικό του ελκυστήρα σε χωράφι του στη Μητρόπολη Καρδίτσας.

Ο κ. Μπούτας με κατάγματα στα δύο του πόδια και στο ένα του χέρι υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, απ΄ όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένος, εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασής του, στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές η κατάσταση της υγείας του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή παρουσίασε σταδιακή βελτίωση και δεν εμπνέει πλέον κανένα κίνδυνο με αποτέλεσμα να αποσωληνωθεί και να ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του ενώ οι ίδιες πηγές εκτιμούσαν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στη ΜΕΘ μέχρι αύριο για να επιστρέψει στο Νοσοκομείο Καρδίτσας για τη συνέχιση της αποκατάστασης της υγείας του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ταχεία ανάρρωση, μετά τον τραυματισμό του σε αγροτικές εργασίες, εύχεται ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, στον πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, αγροτοσυνδικαλιστή, κ. Βαγγέλη Μπούτα. Ο Πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, προκειμένου να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή και του ζήτησε να του μεταφέρει τις ευχές του.

ΤΟ ΚΚΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

* Με αφορμή το ατύχημα του Βαγγέλη Μπούτα το γραφείο Τύπου της Επιτροπής Θεσσαλίας του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Ατύχημα με το τρακτέρ του είχε ο Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, ενώ έκανε εργασίες στο χωράφι του το απόγευμα της Κυριακής. Νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρά κατάγματα στα άκρα. Από την πρώτη στιγμή στελέχη του Κόμματος και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής βρέθηκαν δίπλα στον σ. Βαγγέλη και σε επικοινωνία με την οικογένειά του μετέφεραν τις ευχές της Κεντρικής Επιτροπής και όλου του Κόμματος για ταχεία ανάρρωση».

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here