Ελασσόνα: «Πλήρωσαν» τα ποτά 11.600 ευρώ!

685

Στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας φαίνεται πως εδρεύει σύμφωνα και με τον …μέσο όρο της δαπάνης για νυχτερινή διασκέδαση στην εποχή του κορωνοϊού το πιο «ακριβό» καφέ-μπαρ της χώρας τουλάχιστον.

Η τιμή ενός ποτού σε περιόδους κανονικότητας συνήθως κυμαίνεται σε φυσιολογικές τιμές, αλλά μετά τον έλεγχο της αστυνομίας, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, η τιμή του ποτού εκτοξεύτηκε στα… 600 ευρώ, τιμή υψηλότερη και από την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία οι αστυνομικοί του Τμήματος Ελασσόνας μετά από καταγγελία προφανώς, στις 8 προχθές το βράδυ, κλήθηκαν να ελέγξουν καφέ μπαρ στην πλατεία της Ελασσόνας διαπιστώνοντας ότι στο εσωτερικό του βρισκόταν θαμώνες.

Στην ιδιοκτήτρια του καφέ μπαρ, η οποία απουσίαζε την ώρα του ελέγχου οι αστυνομικοί του Τμήματος Ελασσόνας επέβαλαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ ενώ στον σερβιτόρο και στον προσωρινό υπεύθυνο του καφέ επέβαλαν πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Τέλος σε κάθε έναν από τους έξι θαμώνες του μπαρ επέβαλαν πρόστιμο 600 ευρώ, εκ των οποίων τα 300 ευρώ για μη χρήση της μάσκας και τα υπόλοιπα 300 ευρώ για περιορισμό κίνησης.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here