Ενισχύεται ο στόλος των Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων – Παραλαβή νέου οχήματος για το πλύσιμο των κάδων

195

Με ένα καινούριο μηχάνημα, αυξημένης χωρητικότητας, για το πλύσιμο των κάδων, ενισχύεται ο στόλος των Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων. Το νέο όχημα, η παραλαβή του οποίου έγινε πριν από μερικές ημέρες, αναμένεται να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα για την καθαριότητα της πόλης εντός του Απριλίου.

Η προσθήκη του καινούριου οχήματος στον υπάρχοντα στόλο καδοπλυντηρίων της Υπηρεσίας Καθαριότητας & Ανακύκλωσης αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση των προγραμμάτων πλύσης κάδων λόγω της αυξημένης χωρητικότητάς του (4 m3). Το εν λόγω όχημα έχει τη δυνατότητα να πλένει εν κινήσει κάδους απορριμμάτων και διαθέτει, επιπρόσθετα, συστήματα καταιονισμού (μπεκ) χαμηλής και υψηλής πίεσης για την υποβοήθηση του έργου της οδοσάρωσης, καθώς και παροχή στομίου για τις ανάγκες πυρόσβεσης.

Στην παραλαβή του οχήματος παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, κ.Δημήτριος Λεωνιδάκης, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, κ.Βασίλειος Καραγιάννης, καθώς και στελέχη των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Αμαξοστασίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ