Εντυπωσιάζει ο νέος αυτοκινητόδρομος που αλλάζει τα δεδομένα. Βόλτα στον Ε65 από ψηλά – Βίντεο με Drone!

496

Εντυπωσιάζει ο νέος αυτοκινητόδρομος που αλλάζει τα δεδομένα και στη Θεσσαλία.

Ο Λαρισαίος Μιχάλης Πανέτσος “πέταξε” το Drone του, πάνω από τον νέο δρόμο και η βόλτα στον Ε65 από ψηλά είναι απολαυστική!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Στις 23 Απριλίου παραδόθηκε ολόκληρο το νότιο τμήμα (ΠΑΘΕ – Ξυνιάδα) και το σκέλος Τρίκαλα – Καλαμπάκα του βόρειου τμήματος του αυτοκινητόδρομου. Το μεσαίο τμήμα έχει ολοκληρωθεί ήδη (Ξυνιάδα – Τρίκαλα) και εντός της επόμενης διετίας αναμένεται η παράδοση ολόκληρου του βόρειου τμήματος, που θα συνδέει τον Ε65 με την Εγνατία Οδό.
Με την παράδοση των πρώτων 135 χιλιομέτρων (τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα), ο χρόνος διαδρομής από την Αθήνα έως τα Τρίκαλα μειώνεται στις 3 ώρες και από την Αθήνα στην Καρδίτσα στις 2 ώρες και 35 λεπτά. Ενώ, με την ολοκλήρωση και του τμήματος Καλαμπάκα – Εγνατία Οδός, η διαδρομή από τη Λαμία έως την Εγνατία Οδό πρόκειται να διαρκεί 1 ώρα και 45 λεπτά, η διαδρομή Αθήνα – Γρεβενά 4 ώρες και η διαδρομή από Αθήνα προς Μέτσοβο και Καστοριά 4,5 ώρες.
Με την ολοκλήρωσή του, ο αυτοκινητόδρομος Ε65 πρόκειται να δώσει σημαντική αναπτυξιακή ώθηση στη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία, έχοντας ταυτόχρονα βαθύ αποτύπωμα στον τομέα των μεταφορών, καθώς συνδέει τα λιμάνια Βόλου και Ηγουμενίτσας και συμβάλλει στη μείωση κατά 2 ώρες της διαδρομής από το λιμάνι του Πειραιά προς τα Δυτικά Βαλκάνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ