Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Κιλελέρ στο εμβολιαστικό κέντρο Νίκαιας

212

Το Εμβολιαστικό Κέντρο για τον κορωνοϊό στην δομή του Περιφερειακού Ιατρείου Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ επισκέφθηκαν σήμερα, κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας του, η Αντιδήμαρχος, αρμόδια για θέματα Πολιτικής Προστασίας και αρμόδια για θέματα Covid, Βάνα Χλιάπη-Γκουνιαρούδη, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αχιλλέας Χατζούλης και ο Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και ΤΠΕ Κων/νος Νταμπεγλιώτης.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η άμεσηενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών αλλά και η αντιμετώπιση λειτουργικώνθεμάτωντου Εμβολιαστικού Κέντρου με την δημιουργία νέας μηχανογραφημένης θέσης υποδοχής πολιτών προς διευκόλυνση της ομαλής διαδικασίας, επιβεβαιώνοντας έτσι την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στην συνολική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Κιλελέρ έχει διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό καθαριότητας προκειμένου να διασφαλιστούν οι αυξημένες απαιτήσεις συνθηκών υγιεινής του χώρου όσο θα λειτουργεί αυτός ως Εμβολιαστικό Κέντρο. Επίσης έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για την απρόσκοπτη προσέλευση προς εμβολιασμό των πολιτών σε αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια των εκτάκτων καιρικών συνθηκών λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια».
Από το προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου, παρευρέθηκαν οι Λάμπρος Κοντοβός, υπεύθυνος συντονιστής του Κέντρου και του Περιφερειακού Ιατρείου Νίκαιας, Στέφανος Σιδερίδης, Επιμελητής Α’ Κέντρου Υγείας Φαρσάλων και Μανώλης Σιάχας, Επιμελητής Β’ Περιφερειακού Ιατρείου Νίκαιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here