ΕΣΛ: Κάλεσμα στη συγκέντρωση για το δυστύχημα στα Τέμπη

292

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την πολύνεκρη τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας στα Τέμπη. Ένας χρόνος χωρίς ακόμη να υπάρχουν σαφείς απαντήσεις και χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Η ευθύνη βαραίνει όλους μας. Δεν υπάρχει πια καμία ανοχή στην κάθε είδους αδιαφορία και απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ και θα συνεχίσουμε μέχρι οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν για το ειδεχθές αυτό έγκλημα αλλά και για να ακυρώσουμε κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών και να αποδοθούν επιτέλους οι πραγματικές ευθύνες στους ενόχους.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, καλούν όλα τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας, να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:30 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας προκειμένου να εκφράσουμε όλοι μαζί τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων και την διαμαρτυρία μας για την μη απόδοση της δικαιοσύνης.
Το ατύχημα στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα της ανευθυνότητας, της αμέλειας και των κακών χειρισμών όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και πρέπει επιτέλους οι υπαίτιοι να πληρώσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ