Έτοιμάζεται το ρώσικο MERE στη Λάρισα – Που θα λειτουργήσει (ΦΩΤΟ)

269

Η Λάρισα είναι ο επόμενος στόχος της ρωσικής εκπτωτικής αλυσίδας MERE, η οποία ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το πρώτο της κατάστημα στην πόλη μας.

Το Ρώσικο σούπερ μάρκετ Mere τοποθέτησε την πινακίδα του στο κατάστημα που θα λειτουργήσει στην οδό Λαγού λίγο πριν τη ΔΕΥΑΛ. Στο παρελθόν λειτούργησαν στο συγκεκριμένο ακίνητο κι άλλες αλυσίδες σουπερ μάρκετ όπως ο Μαρινόπουλος και ο Αρβανιτήδης.

Με motto «Χαμηλό κόστος κάθε μέρα» η ρωσική αλυσίδα υπόσχεται τιμές 20-40% χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό.

Η ρωσική αλυσίδα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, απευθύνεται στους καταναλωτές που θέλουν να ψωνίζουν σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να πληρώνουν υπερβολικά για μάρκετινγκ, όμορφα σχεδιασμένα και διακοσμημένα ράφια και περιοχές πωλήσεων. Επίσης, απευθύνεται στους «κυνηγούς τιμών» που ψάχνουν για αγαθά σε τιμές ευκαιρίας και εξαιρετικές προσφορές, αλλά και σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων καταστημάτων λιανικής, ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ.

Εκτός από τη Λάρισα, ο «κλώνος της Aldi», όπως έχει χαρακτηριστεί στη Γερμανία, θα ανοίξει καταστήματα και στην Τρίπολη, τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης καθώς επίσης σε Αγρίνιο και Κόρινθο ενώ ήδη στην ιστοσελίδα της έχει αναρτήσει αγγελία αναζητώντας διευθυντές, με τη γνώση της ρωσικής γλώσσας να θεωρείται πρόσθετο προσόν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here