Εξι ακόμα υποψηφιότητες στη «Συμπαράταξη Λαρισαίων»

378

Στο ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, εντάσσονται έξι (6) συμπολίτες, που συμμετείχαν και σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες με την παράταξη του δημάρχου Απ. Καλογιάννη. Ανθρωποι γνωστοί στην τοπική κοινωνία με ποικίλα ενδιαφέροντα και με διάθεση προσφοράς στη Λάρισα.
Ειδικότερα, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι οι Θανάσης Βλησαρούλης, Μαρία Γερασοπούλου, Κυριάκος Λαβδάς, Στέλλα Μπάσδρα, Ελένη Ντουρουντάκη, και Κώστας Πράπας.

Βλησαρούλης Θανάσης

Ο Θανάσης Βλησσαρούλης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1973. Μεγάλωσε στη Ραχούλα, απ’ όπου και κατάγεται. Έχει τελειώσει τη σχολή Θερμοϋδραυλικών του Ο.Α.Ε.Δ. το 1990 και από τότε έως σήμερα ασκεί το επάγγελμα του υδραυλικού, ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Το 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» και επικεφαλής τον Απόστολο Καλογιάννη. Εχει διατελέσει τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λαρισαίων, αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας καθώς και αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων.

Επίσης, διετέλεσε εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος συντονισμού και διαχείρισης έργων της πρώην Δημοτικής Κοινότητας Κοιλάδας. Εχει διατελέσει επίσης αντιπρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) Ν. Λάρισας και εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και είχε την εποπτεία και το συντονισμό θεμάτων που ανακύπτουν στις Δημοτικές Ενότητες Γιάννουλης, Κοιλάδας . Είναι παντρεμένος με τη Χάρις Σπυροπούλου και έχουν δυο παιδιά, τον Γιάννο και τη Μελίνα.

Γερασοπούλου Μαρία

Η Μαρία Γερασοπούλου γεννήθηκε στη Λάρισα το 1973, όπου και μεγάλωσε. Το 1992 τελείωσε τη σχολή ΣΒΙΕ με ειδίκευση βοηθού αναισθησιολόγου. Έζησε 12 χρόνια στην Αθήνα, όπου εργάστηκε σε ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα. Ως υπεύθυνη ιατρείου πόνου στο ΥΓΕΙΑ, στο αναισθησιολογικό τμήμα του Ιατρικού Αθηνών και του Ερρίκος Ντυνάν. Διετέλεσε γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ.

Από το 2002 επέστρεψε στη Λάρισα, εργάστηκε ως ιατρικός επισκέπτης σε εταιρείες με αναλώσιμα χειρουργικά υλικά – τεχνική υποστήριξη σε όλη τη Θεσσαλία. Σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του ιατρικού αναλωσίμου ως ελεύθερη επαγγελματίας. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη .
Έχει ένα γιο 20 ετών.
Συμμετέχει στον αγώνα για μια πιο ανθρώπινη πόλη μέσα από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων από την ίδρυσή της το 2014.

Λαβδάς Κυριάκος

Ο Κυριάκος Λαβδάς έχει γεννηθεί το 1980 και μεγάλωσε στη Μάνδρα Λάρισας. Από το 2002 εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός σε λεωφορείο στην εταιρία “Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας”.
Αποφοίτησε το 1999 από την Αβερώφειο Τεχνική Επαγγελματική Σχολή Λάρισας. Σήμερα ζει και εργάζεται στη Λάρισα. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο γιους.
Πρώτη φορά συμμετείχε στα κοινά της πόλης, το 2019, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “Συμπαράταξη Λαρισαίων” με επικεφαλής τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη.

Συνεχίζουμε να χτίζουμε το μέλλον της πόλης, μιας πόλης για τον Άνθρωπο, για εμάς!

Μπάσδρα Στέλλα

Δημοσιογράφος και μέτοχος στην εταιρεία ”Κεντρική Λαχαναγορά Λάρισας Α.Ε”.
Παντρεμένη με τον Δημήτρη Μπάσδρα μητέρα της Οπτικού Ευρυδίκης Μπάσδρα.
Εργάστηκε στις εφημερίδες ”Ελευθερία” και ”Ημερήσιος Κήρυξ’ της Λάρισας και ως διευθύντρια και παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό Heat-Fm.
Τα τελευταία χρόνια είναι συνεργάτης της έντυπης και ηλεκτρονικής Larissanet, με τακτική στήλη χρονογραφήματος, συνεντεύξεις και ερευνητική δημοσιογραφία.
Μέλος του Δ.Σ του Θεσσαλικού Θεάτρου, ιδρυτικό και ενεργό μέλος συλλόγων και φορέων της πόλης.


Η κάθοδος της στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, συνοδεύεται από την πίστη και το όραμα για μια Λάρισα που ΆλλαΞε και Ξεχωρίζει, για μια πόλη που ΑλλάΖει και Ζει!

Ντουρουντάκη Ελένη

Γεννήθηκε στο όμορφο νησί της Κύπρου και συγκεκριμένα στην Πάφο. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις στα ΜΜΕ και στην Γραμματειακή Υποστήριξη. Είναι συνταξιούχος Δημοσίου ( Υπάλληλος πρώην ΟΓΑ ). Τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στην Λάρισα σαν μέλος σε διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικούς φορείς. Είναι αναπληρωματικό μέλος ΔΣ στο ΔΩΛ και στην ΔΕΥΑ Λάρισας. Είναι μέλος ΔΣ του Λαογραφικού Μουσείου ” Λένα Γουργιώτη “. Επίσης, είναι χορωδός και γραμματέας της Ιστορικής Λαογραφικής Ένωσης”.

Πράπας Κώστας

Από τα ιδρυτικά μέλη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων, ο Κώστας Πράπας, και δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2014- 2019, δίνει το παρόν και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Κ. Πράπας, εργάστηκε στη ΔΕΗ, όπου ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση. Σήμερα είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων της ΔΕΗ. Ανθρωπος με ευαισθησίες και προβληματισμούς και διάθεση για προσφορά στη κοινωνία, κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ