Γεωργούλης – Ευρωεκλογές: Αν δεν ήμουν αθώος δεν θα κατέβαινα υποψήφιος

215

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την καταγγελία σε βάρος του πριν από ένα χρόνο για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του στο ευρωκοινοβούλιο, ο κ. Γεωργούλης τόνισε: «Αν τραβήξω μία οριζόντια γραμμή για να κάνω τον απολογισμό αυτής της πενταετίας, έχω πολλές ωραίες δημιουργικές στιγμές. Κάποιες από αυτές τις θεωρώ και νίκες, και προσωπικές και ομαδικές».

«Αυτή η πενταετία ήταν δημιουργική και προσέφερα πράγματα μέσα στην Ε.Ε. και για την Ελλάδα» είπε, εξηγώντας ότι αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να κατέβει ξανά υποψήφιος.
«Οι κατηγορίες είναι πάρα πολύ βαριές, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος να με κατηγορήσει για κάτι πιο βαρύ. Δεν έχω κάποια ποινική δίωξη, δεν εκκρεμεί κάποια δίκη. Έχει σταματήσει στην καταγγελία από τις βελγικές αρχές… Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω και να εμπιστεύομαι τις βελγικές αρχές ότι θα δράσουν και θα κάνουν αυτό που είναι και νόμιμο και σωστό» και υπογράμμισε «κατεβαίνω στις εκλογές γιατί θεωρώ ότι είμαι αθώος. Αν θεωρούσα ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να κατηγορηθώ για κάτι μέσα σε αυτή την καταγγελία, δεν θα ήθελα να κατέβω καθόλου. Επειδή θεωρώ ότι είμαι αθώος όσον αφορά την καταγγελία κατεβαίνω και στις εκλογές».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ