Η Λάρισα στην παρουσίαση καινοτόμων καλών πρακτικών και το σχόλιο του Δ. Δεληγιάννη

274

Στην εκδήλωση του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) και του Τμήματος Καινοτομίας του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα τις “Καινοτόμες Πρακτικές στην ελληνική Δημόσια Διοίκηση, με τον Πολίτη στο επίκεντρο” ήταν προσκεκλημένος ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Δημήτρης Δεληγιάννης.

Με μηνυμά του σχολίασε την τιμητική παρουσία της Λάρισας ως Πόλη που Μαθαίνει με το Πανεπιστήμιο των Πολιτών, “ο μόνος Δήμος που κλήθηκε στη συνεδρία με την παρουσίαση καινοτόμων καλών πρακτικών” όπως έγραψε, ενώ κατέληξε ότι “Tελικά αξιζε τον κόπο…”.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Κλείνοντας αυτός ο κύκλος των δύο θητειών, βρέθηκα σήμερα προσκεκλημένος σε μια πραγματικά σημαντική εκδήλωση του ΕΚΔΔΑ και του Τμήματος Καινοτομίας του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα τις «Καινοτόμες Πρακτικές στην ελληνική Δημόσια Διοίκηση, με τον Πολίτη στο επίκεντρο». Δυο σύντομα σχόλια. Το πρώτο, η εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή, πάνω από 400 στελέχη της δημόσιας διοίκησης από όλη την Ελλάδα. Σε μια περίοδο πολλαπλών κρίσεων, η καινοτομία ανάγεται σε όρο επιβίωσης. Το δεύτερο, η τιμητική παρουσία της Λάρισας ως Πόλη που Μαθαίνει με το Πανεπιστήμιο των Πολιτών, ο μόνος Δήμος που κλήθηκε στη συνεδρία με την παρουσίαση καινοτόμων καλών πρακτικών. Μια τιμή που αντανακλά σε όλους εκείνους -και είναι πολλοί- που αυτά τα 8 χρόνια και κόντρα στο ρεύμα στήριξαν ένα μοναδικό εγχείρημα στο πεδίο της ΤΑ, ξεπερνώντας τα όρια της πατρίδας. Τελικά, άξιζε τον κόπο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ